2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی عصبانیم

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 37 پست

دلایلتو منطقی توضیح بده تصمیم برای بچه دار شدن دو طرفه ست باید هر دو نفر امادگیشو داشته باشن نهایتا از مشاور راهنمایی بگیر

مدتهاست تصمیم گرفتم،،،هروقت از کسی رنجیدم یا دلم رو شکست،،، به یاد روزی باشم که ممکنه هرگز در زندگیم نباشه،،، اون روز رو مرور میکنم،،، انقدر، که نبودنش رو باور میکنم،،،بعد تو ذهنم براش غمگین میشم،،، و شاید یک عزاداری ذهنی،،، و بعد ارزو میکنم کاش بود و ازش میگذشتم،،،بعد به خودم میگم حالا اون هست پس ببخش و فراموش کن،،، از بخششم شاد میشم و از بودن اون شادتر،،، به همین راحتی،،، این فرمول جدید ارامش من است🌸🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من برای بچه دار شدن ثبات خیلی مهمه خصوصا مادر.. پدرا همین که با بچه بازی کنند می‌کشند کنار.. مادره که بار اصلی رو دوششه..شما اگه آمادگیش رو نداری اصلا اقدام نکنید

چند ساله ازدواج کردین

هفت ماهه

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

مشکل منم بود ولی بلاخره اون پیروز شد مادر شدن خیلی حس لذت بخشی ولی من به خاطر مادر شدن از چیزیای که دوست داشتم نگذشتم هم درسم خوندم هم کلاسای مورد علاقم میرم وهم از بچم لذت میبرم 

شوهرت چن سالشه؟ خواهر شوهرت چن سالشه

شوهرم ۴۰ خواهر شوهرم ۳۱

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
آره خیلی بچه دوست داره بچه های خواهرش و  همیشه نگه داشته

اگه آمادگیشو چه روحی چه جسمی نداری نه قبول نکن ولی اگه مشکل فقط درسه اگه کمک میکنه خب مشکلی نداره البته باز خودت صلاح می دونی

مشکل منم بود ولی بلاخره اون پیروز شد مادر شدن خیلی حس لذت بخشی ولی من به خاطر مادر شدن از چیزیای که ...

آخه من خانوادم ازم دورن خانواده شوهرمم اصلا باهام جور نیستن که بهم کمک کنن خیلی میترسم 

بنظرم شوهرت هم حق داره

آخه قبلش با هم صحبت کردیم 

خب بنده خدا شوهرت سنش زیاده دیگه 

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤