2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی عصبانیم

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 37 پست
فاصله سنیتون یکم زیاد نیست

خیلی بیشتر از یکم هست اون اوایل فکر میکردم مشکل خاصی پیش نمیاد الان مشکلات یکی یکی دارن خودشون و بهم نشون میدن کاش سنش کمتر بود میگفتم تو هنوز بچه ای 😔 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
خب بنده خدا شوهرت سنش زیاده دیگه 

عزیزم منم تنهام سنم هم کم هست خانوادم هم ازم دورن خانواده اونم خوب نیستن باهام 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم زوده بشین دلیلاتو قشنگ بش بگو منطقی باش حرف بزن اونم تقصیری نداره دلش میخواد دیگه خوب

انقدر بهش گفتم که دیگه خسته شدم تصمیم دارم ایندفعه روی تصمیمم بایستم و به این راحتی ها کوتاه نیام 

😑😑😑😑😑

مردا همینن دیگه 😢 مطمئنم یادشه الان خودشو زده به اون راه 

خیلی بیشتر از یکم هست اون اوایل فکر میکردم مشکل خاصی پیش نمیاد الان مشکلات یکی یکی دارن خودشون و بهم ...

حالا اگه بقییه اخلاقاش خوبه توهم زیاد بحث نکن منو شوهرم 9سال فاصله داریم من 20اون 29ولی از همون اول هردوتامون بچه میخواستیم 18سالگی باردار شدم الانم یک پسر دارم

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم
حالا اگه بقییه اخلاقاش خوبه توهم زیاد بحث نکن منو شوهرم 9سال فاصله داریم من 20اون 29ولی از همون اول ...

بقیه اخلاق هاش خوبه عزیزم به شرط اینکه مادرشوهرم یا خواهرشوهرم دخالت نکنن آخه اگه از همون اول بهم میگفت من شش ماه بعد ازدواج بچه میخوام من قبول نمیکردم 😢 بخدا صورتم داره لک های قهوه ای میاره اعصابم داغون شده بس که قرص خوردم اگه این آقا لجبازی در نیاره من مجبور نیستم قرص بخورم 

عزیزم به اینم فک کن که ۴۰ سالشه اگه سال دیگه هم بچه بیاری وقتی ۲۰ سالش شد باباش ۶۱ سالشه از این نظر زودتر بیاری بهتره ولی خوب مقصر خودشه که اول قبول کرده باید از اول شما رو قانع میکرد حالا بهش بگو باید خیلی کمک حالم باشی بعد که گفت باشه بگو من حرفتو قبول ندارم بگو یا سه دونگ خونه به نامت بزنه اگه داره یا ماشینشو که قولشو باور کنی ولی اگه در کل اصلا شرایط روحی روانیشو نداری فعلا نیار