2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی عصبانیم

380 بازدید | 37 پست

خواهر شوهرم دیشب دخترش به دنیا اومده شوهرم با دیدن بچه اون باز فیلش یاد هندستون کرده میگه منم میخوام پدر شدن رو حس کنم بارها در مورد این موضوع باهاش صحبت کردم که من الان آمادگیشو ندارم ولی گوش نمیده دیشب تا حالا هم قهر کرده هیچی نخورده انقدر به حرفم گوش نداد که مجبورم مدام قرص بخورم قرصی که هزار جور عوارض داره به نظرتون حق با کی هست با منی که تازه ۲۱ سالم هست و هنوز درسم هم کامل تموم نشده و کار ثابت و مشخص ندارم یا با شوهرم؟ شما بودین چی میگفتین ؟ اینم بگم مادرشوهرم😔 داره این وسط هیزم میذاره رو آتیش شوهرم 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داره خوب اونم 

عزیزم من از اول بهش گفتم پنج تا شش سال بعد اونم قبول کرده ولی الان زده زیرش 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
قبل ازدواج صحبت میکردم

صحبت کردم قبول هم کرد ولی الان میگه یادم نیست 

اصن ناراحت نباش 

زیر بارم نرو 

بچه دار شدن یه تصمیم دو طرفست اگه تو نخای نمیشه

این اقا الان دلش بچه میخواد بعدش که دو ماه از تولد بچه گذشت همه کارا میفته گردن تو 

هی بچه گریه میکنه هی تو برو بخوابونش شیرش بده

اونم بگیره تختتت بخوابه

قرصارو ادامه بده

بخند! کہ ماه رقیب میخواد.(من مجردم تیکر رسیدن به اهداف جدیدمه)
شوهرت اصن آدمی هست که مثلا اگه کاری داشتی بچه نگهداره و کمکت باشه؟؟

آره خیلی بچه دوست داره بچه های خواهرش و  همیشه نگه داشته