2777
2789
عنوان

اگه مشهدی هستی وخه وخه بیاتوتاپیک

322 بازدید | 43 پست

سلام 

مشهدیاگل و گلاب 

من عاشق حرم امام رضاهستم

زیارتگاه میامی شاهزاده یحیی بن زیدروخیلی دوست دارم باحاله

شما کجاهامیرید 

دوست دارم برم طرقبه شاندیز تاحالانرفتم 

مامان دوتا گل دختر😍😍

چییی طرقبه شاندیز نرفتی نصف عمرت برفناس

من یه تازه عروسم که بالاخره شدم خانوم خونه آبی خودم💙🤗دوستت دارم خونه نقلی من.....دوسش دارم اونو🔥🌠اونی که مث پاستیل خوشمزس....مث لازانیا جذاااابه🥰😘❤️تاریخ شروع زندگی.......99/8/8......رویاهاتو باور کن💌🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقته جای نرفتم حتی حرم

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

وکیل اباد... رودخونش.. خیلی دلم تنگ شده واسه اون سراشیبیش ک میری بالا.. 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

مشدی بشی و طرقبه نِرِفتَه بَشی؟

وَخه یَره

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

استارتر حرم رفتی التماس دعا ابجی

التماس دعا میشه شما که دلت پاکه لطفا اول برای سلامتی وتعجیل در فرج اقا امام زمان(عج)دعا کنی بعد هم

شفای بیماران حل مشکل گرفتارا شادی روح شهدا وشادی روح اموات دعا کنی سلامتی همه مردم مسلمان جهان سلامتی کادر درمان

التماس دعا

اخرم برای برادر من که کادر درمانه وبدنش ضعیفه تو بخش عفونی کادر درمانه و بدن  ضعیفی داره اسمش محمدحسینه

اخر ازهمه هم برای خودم که مشکلی تو زندگیم بوجود اومده یکی دلش باهام نرم بشه ودعوا درست نشه خواهش میکنم ازتون

شما منو لایک کنین براتون صلوات میفرستم

اللهم صل علی فاطمه وابیها وامها وبعلها وبنیها  وسرالمستودع فیها بعددما احاط بهی علمک

🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

💛اللهم اشف کل مریض...الهی آمین💛

من هر جا هم برم بازم عاشق پارک ملتم ک برم به اردکا غذا بدم
من یه تازه عروسم که بالاخره شدم خانوم خونه آبی خودم💙🤗دوستت دارم خونه نقلی من.....دوسش دارم اونو🔥🌠اونی که مث پاستیل خوشمزس....مث لازانیا جذاااابه🥰😘❤️تاریخ شروع زندگی.......99/8/8......رویاهاتو باور کن💌🍃
وکیل اباد... رودخونش.. خیلی دلم تنگ شده واسه اون سراشیبیش ک میری بالا.. 

اوووف نگو

من اولین بار با شوهرم رفتم

چقدر خوش گذشت

الان که دارم جدا میشم یاد اون چند روز افتادم

بهم بگید براتون حمد بخونم