2777
2789

سلام من سه ساله عقد هستم تا الان از همسرم زیاد پول یاهرچی درخواست نکردم چون داشت لوازم خونه میخرد و قسط میداد قسطهاش تموم شده امروز یکم پول خواستم برای کسی قرضی گفت آخر هفته پول بگیرم باشه اونم مبلغ زیادی نبود تو تعجبم این چند ماهی که سرکار پولهاشو کجا کرده سر یک کارش باهم همکار بودیم صاحب کار بد حساب بود درست پول نمیداد الان یک سال شده امروز گفتم از بنده خدا پولها رو بگیر لازم دارم شروع کرد به بد و بیراه گفتن که من بی عرضه ام و حرف اونو دیگه نزن و...حالا اگه خودشم گرفته بگه لازم بود خرج کردم من که چیزی نمیگم فوقش خورد خورد بهم بده یا همین درآمد خودش رو بگه اقا من میدم به مادرم یا بدهکاری دارم یا هرچی من بودنم وقتی مخفی کاری میکنه من بهش شک میکنم نکنه یکی دیگه هم هست ....

مخفی کاری نیس

اکثر مردا نمیگن

اقاهستم سایت مال بابات یا شوهرت انداخته پشت قباله ازدواجت که به من میگی خاله زنک!! ...................دِ آ خِ بِگو دِلِتو کی بُر زَد مَگِه اَز توُ نِمیپُرسَم دااااااااااد نَزن این رابِطَرو کارای تُ داد بِ باد نََ مَن آخَرَم دیدَم دَستاتوُن باهَمَن داد نَزَن ساکِت شوُ حَرفام بازَم  هَس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چیزی نمیگه،کنجکاوم نیستم سر در بیارم،به هر حال کار شراکتی و ازاد و بازار درامد مشخصی و تعیین شده ای نداره که بخواد حساب کتاب کنه برای من

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
درست همینه که ایشون شما رو تامین کنه دیگه دغدغه‌ درآمد ایشون اضافه است منم درآمد همسرم رو نمیدونم&n ...

خب فعلا تو دوران عقد که کاری نکرده برام 

از این میترسم که بریم زیر یک سقف هم پس اندازی نباشه

همسر منم نمیگه.... منم نیازی نمیبینم بدونم.... اگه چیزی بخوام فراهم میکنه دیگه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
درست همینه که ایشون شما رو تامین کنه دیگه دغدغه‌ درآمد ایشون اضافه است منم درآمد همسرم رو نمیدونم&n ...

چرا یه زن نباید بدونه شوهرش چقدر درآمد داره مگه زندگی مشترک نیست مگه نباید باهم برنامه ریزی کردواسه آینده و پس انداز

من همسرم اولای زندگیمون درآمد ای حرفا رو میزد من بهش گفتم درامدتو بمن نگو کلا منو وارد مسائل مالی نکن 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

من که دوران عقد ابدا خبر از درآمدش نداشتم... دو سال هم عقد بودیم... یه قرون هم ازش پول نگرفتم بعد ...

خودش داد یا گفتین بهش 

چون من در این مورد صحبت کردم گفت تو به کار من کار نداشته باش