سلام من سه ساله عقد هستم تا الان از همسرم زیاد پول یاهرچی درخواست نکردم چون داشت لوازم خونه میخرد و قسط میداد قسطهاش تموم شده امروز یکم پول خواستم برای کسی قرضی گفت آخر هفته پول بگیرم باشه اونم مبلغ زیادی نبود تو تعجبم این چند ماهی که سرکار پولهاشو کجا کرده سر یک کارش باهم همکار بودیم صاحب کار بد حساب بود درست پول نمیداد الان یک سال شده امروز گفتم از بنده خدا پولها رو بگیر لازم دارم شروع کرد به بد و بیراه گفتن که من بی عرضه ام و حرف اونو دیگه نزن و...حالا اگه خودشم گرفته بگه لازم بود خرج کردم من که چیزی نمیگم فوقش خورد خورد بهم بده یا همین درآمد خودش رو بگه اقا من میدم به مادرم یا بدهکاری دارم یا هرچی من بودنم وقتی مخفی کاری میکنه من بهش شک میکنم نکنه یکی دیگه هم هست ....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔