2777
2789

دقیقا چی بهش میگین و خودتون چیکارمیکنین؟ خیلی دوس دارم بدونم. فردا قراره یه خانم بیاد خونمون که کمک کنه توکارا بچهام کوچیکن شهرغریبم وکسی نیست بهم کمک کنه. خودمم سرکارمیرم. 

من تاحالا به کسی دستوری نگفتم چیزیو. خیلی سختمه. چی کارکنم

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستوری نگو دوستانه بگو باهاش راحت باش وبگو لطفا مثلا دستشویی رو جرم گیر بزنید و بشورید ،کمکم بکن بهش مثلا میوه ای لباسی چیزی،حالا من شوهرم راضی نمیشه کارگر بیارم میگه چه کاریه اخه

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
لازم نیست دستور بدی  قشنگ بهش بگو خانمم لطفا اینکارو بکن

خوب فردا که روز اولشه میاد من دقیقا چیکارکنم. نمدونم ازکجا شروع کنم😥

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

یه خانمی هست هر چند وقت یک بار میاد خونمونو تمیز میکنه و دیگه بهش اعتماد دارم ولی باز با این حال خودم همش بهش سر میزنم و بالاسرش میرم که کارش رو خوب انجام بده چون اگه نری بالاسر کارگر همرو گربه شور میکنه و از زیر کار در میره ولی در عوضش بهش پول خوب میدم.هر چند ساعت یک بار هم میوه و چایی براش میبرم ناهارش هم میدم

لذت وصل نداند مگر آن سوخته ای که پس از دوری بسیار به یاری برسد..:)
خوب فردا که روز اولشه میاد من دقیقا چیکارکنم. نمدونم ازکجا شروع کنم😥

آشپزخونه

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️

دستوری نگو

من همیشه یه غذای خوب درست میکنم و وسایل پذیرایی 

یه لیست هم مینویسم که چه کارهایی باید انجام بشه به کارها هم نظارت میکنم اگه اونجوری نبود که میخوام خواهش میکنم که دوباره انجام بدن

فقط عزیزم حتما تو خونه شیر داشته باش که براشون بیاری چون وایتکس برای ریه ضرر داره شیر یکم ضرر شو کم کنه❤️

خودش بلده چیکارکنه ازت میپرسه توهم جوابشوبده دیگه دستوری توکارنیس

مثلا من خونم تمیز باشه. اون چیکار میخاد بکنه؟ خیلی برام یواله. و اینکه جلسه اوله که میاد کلا دو سه ساعت. میاد خودمم خونه ام. میخام رفتارشو با بچها ببینم.