2777
2789
عنوان

کیا مطمعن بودن نی نیشون دختره و درست بود؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 52 پست
مگه اگه شما بگی پسره پسر میشه؟؟ک منتظر باشم بگی پسره یه دورهمیه یه سوال پرسیدم هرکی تجربه ای داشته ...

اينجور كه شما پرسيدى انگار توقع دارى همه بيان بگن نه پسره حست اشتباه ميگه!

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی واقعا حس میکردین دختر باشه؟؟با توجه به علائمتون ایطور فکر میکردین؟؟

اره واقعن همیشه تو ذهنم ی دختر بود 

ولی تو همه خاب هایی ک دیدم ی نوزاد پسر میدیدم 

رفتم‌سونو گفتن پسره 

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 

من میگفتم پسره دختر میشد🤣🤣🤣

همیشه یه پسر ویه ودختر دوست داشتم.... ولی شد دو دختر....

ولی الان خدارو هزار مرتبه شکر میکنم وقتی باهم دوستن میگم خداروشکر فردا سر بزارم بمیرم دخترام همو دارن☺

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
منم از روی حالت تهوعی ک داشتم میدونستم ک دختره

صبحگاهی تهوع داری وقتی دختره

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
من میگفتم پسره دختر میشد🤣🤣🤣 همیشه یه پسر ویه ودختر دوست داشتم.... ولی شد دو دختر.... ولی الان خ ...

منم از الان فکر میکنم دخترم خواهر داشته باشه خیلی خوبه...

ادم حساسی ام نیستم..هرچی خدا بخواد..بدون هیچ رژیمی هم اقدام کردم..چون اونقد برام مهم نبود ک حتمااا پسر بشه

الانم اینا همش صرفا جهت کنجکاوی و همش تا قبل از سونوی تعیین جنسیت هست

چطور فکر میکردی دختر باشه ولی پسر بود؟؟

حسم بهم میگفت دختره. اصلا واسم فرقی نداشت. دورواطراف بهم میگفتن دختره از رو ظاهر. رفتم ان تی گفتن پسره

زندگی زیباست اگر قیرقودوخ قویسا