2777
2789
عنوان

کیا مطمعن بودن نی نیشون دختره و درست بود؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 52 پست

من باردارم دوس دارم دخترباشه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
وای چقد دیرررر

اره شوهرم هی میگف دیدی گفتم منم کل لباس و وسایل صورتی کش موهم خریده بودم ی عالمه 

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ..ولی پسر شد 😁

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
سیامک انصاری این تاپیک هم اومدی؟    

اره دیگه دیدم گوشی دستشونه گفتم حتما تلوزیون نگاه نمیکنن خواستم بگم از یاد بایا قافل نشن 🤣🤣🤣

سلام سیامک انصاری هستم🤗🤗 از طرف بایا اومدم بگم تا نی نی سایتو سالم پس نگیریم اروم نمیگیگیریم😐😐 یک لحظه از یاد بایا غافل نشید🤕🤕
اره شوهرم هی میگف دیدی گفتم منم کل لباس و وسایل صورتی کش موهم خریده بودم ی عالمه 

اخیی الهی همیشه سلامت باشه..منم  باردارم دوس دارم دختر باشه 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
منم از روی حالت تهوعی ک داشتم میدونستم ک دختره

چطوری بود تهوعتون

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝
اخیی الهی همیشه سلامت باشه..منم  باردارم دوس دارم دختر باشه

ولی من حالت تهوع نداشتم فقط سرگیجه داشتم هر چن تو سقط قبلیمم سرگیجه و شکم درد داشتم

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم
ولی من حالت تهوع نداشتم فقط سرگیجه داشتم هر چن تو سقط قبلیمم سرگیجه و شکم درد داشتم

من بشدت تهوع دارم الان بهترم

فقط ترش میخوردم . غذا نمیخوردم . دوس نداشتم غذا بخورم . بی حوصله بودم و عصبی 

منم ترش میخورم چرا همه میگن دختره ..چ جالب .