2777
2789
یادمون باشه مسخره کردن اسم فقط در جوامع بشدت عقب افتاده هست و اگر ما نمیتونیم تحمل کنیم تفکر کسی با ...

کسی مسخره نکرد جو گیر نشید لطفا .انتقاد پذیری هم خصلت خیلی خوبیه که بهتره هرکسی داشته باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی مسخره نکرد جو گیر نشید لطفا .انتقاد پذیری هم خصلت خیلی خوبیه که بهتره هرکسی داشته باشه 

انتقاد ؟

پوکر فیس انتقاده؟

شما جوگیر شدی یا من ؟

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

انتقاد ؟ پوکر فیس انتقاده؟ شما جوگیر شدی یا من ؟

عزیز جان من خودمم دنبال اسمم بقیه اسامی که گفتی خوب بودن این۳تا رو نشنیده بودم یه طوریم اومد در نظرم این کجاش مسخره کردنه مگه قراره همه هر اسمی دوس داشته باشن؟!

عزیز جان من خودمم دنبال اسمم بقیه اسامی که گفتی خوب بودن این۳تا رو نشنیده بودم یه طوریم اومد در نظرم ...

مگه من اصلا شما رو مخاطب قرار دادم که دارید اینطور رفتار میکنید ؟ 

من نظرم کلی بود شما به خودت گرفتی 

اینکه بتونین درک کنیم آدم‌ها متفاوت هستند درک خاص یا نبوغ نمیخواد که 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بی خیال خودتون ناراحت نکنید🌹

آخه خیلی بی ربط داره میگه من اصلا مسخره نکردم فقط نظرمو در مورد یه اسمی گفتم بعدم اسم که دیگه آدم نیس بهش بربخوره چرا از من خوشت نمیاد یا مثلاً بگه چرا منو مسخره میکنی  

من این اسامی رو نشنیده بودم برام عجیب اومدن