2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم بچه ها😢😢😢😢

285 بازدید | 17 پست

هفته ای یبار خونه مادرشوهرم شام میریم جاریامم میان خواهرشوهرامم. یکی از جاریام خیلی بهم حرص میده اصلا نمیدونم چیکار کنم منم بهش حرص بدم یا محبت کنم.از اول با من خیلی بده کلا مشکل داره.وقتی اونو میبینم تا چنروز همش اعصابم خورده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا چیکار میکنه عزیز 

شاید این حس شماست ...

فقط بگو سلام و خداحافظ نگاه نکن که حرص نخوری از کاراش 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

منم این مشکلو با یکی از خواهر شوهرام دارم از قضا مجردم هست بخدا دلم میخاد از دست خانواده شوهرم از شوهرم طلاق بگیرم موقعیتش پیش بیاد همین کارو میکنم تا بمونه ور دل همون خواهر و ننه زبون نفهمش

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 

منم همین رابطه رو باخاهرشوهرم دارم ، تا چندروز اعصابم خورده لعنتی نمیشه نرمم خونه شون مادرشوهرم غصه میخوره ، اما من نادیدش. میگیرم جوری که انگار نیست وجود نداره انقدر حال میده ولی ببینم خیلی میره رومخم یهو سرتاپا میرنم بههش

مثلا چیکار میکنه عزیز  شاید این حس شماست ... فقط بگو سلام و خداحافظ نگاه نکن که حرص نخوری از ...

مثلا دیشب خونه مادر شوهرم هوا سرد بود پنجره وا کرده بود دوبار رفتم بستم دوباره وا کرد 

خوب زیاد نرو ماهی یبار برو وقتی که اون نباشه سر بزن.رابطه زیاد بشه روابطم خراب میشه

والا بخدا دوس ندارم برم هفته ای یبار همه دور هم جمع میشن منم نرم شوهرم ناراحت میشه دوس داره بره

فکر کنم مشکل شما اینه که حرف نمیزنی 

مثلا پنجره 

قبل اینکه ببندی میگفتی بلند که دو نفرم بشنون  فلانی عزیزم شما گرمتونه ...دست و صورتت رو با اب خنک بشور ....بقیه سردشونه پنجره رو باز نکن 

یا برو بیرون یه نفسی تازه کن خنک بشی 

شایدم برا کرونا باز میکرده هوا در جریان باشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️