2777
2789

30درصدش پس انداز،۱۰درصدش خیریه،کلا فک کن این ۴۰درصدو نداری 

بعد که جمع شد یه کاری باهاش راه میندازی

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از خدامه شوهرم بگه نرو سرکار

کارت چیه؟

من خیلییی دوس دارم شاغل بشم 

از این ک همش تو خونه باشم متنفرم 

کار منظورم ی کاری نیس ک نتونم ب زندگیم برسما

اما ی کاری باشه ک هرچقدرم درآمدش کم باشه اما حداقل نصف روز بیرون فعالیت کنم 

تو خونه باشم احساس میکنم ی آدم بدرد نخور و بیکار و بی هدفم 

کاش درسمو می‌خوندم 

۲۰۰،۳۰۰سوتی میدن؟

اره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من شوهرم خودش پس انداز میکنه دیگه خودمو تو زحمت نمیندازم .پس اندازاییم ک دارم میدم بهش اگه کاری یا چ ...

تو این دورو زمونه زن باید ی پس انداز برای خودش داشته باشه حتما 

الآن اگه خدای نکرده ب قول تو زندگی آدمم از هم بپاشد حداقل باید ی پولی داشته باشه ک بتونه از پس خرج و مخارج خودش بر بیاد 

من بیشتر برای آینده می‌خوام پس انداز کنم ک دستم خالی نباشه

خب مگه حالا حالاها میخوای بفروشی؟  طلا چندسال باید ازش بگذره تا سود بده.... من طلاهای دوران عر ...

من سه تا النگو داشتم موقع ارزونی همش شد ۵تومن 

چند وقت پیش وقتی طلا۱۲۰۰بود ب قیمت ۴۲تومن فروختم

خب مگه حالا حالاها میخوای بفروشی؟  طلا چندسال باید ازش بگذره تا سود بده.... من طلاهای دوران عر ...

دقیقا طلا توبلند مدت سوده👌💞💞

دستبندی که برا عروسیم ، شوهرم گرفت

۱ تومن ، ۸ گرم و نیمه باورت میشه؟

طلا بود گرمی ۹۰ تومن ، ۱۰۰ تومن😦🤕

دقیقا طلا توبلند مدت سوده👌💞💞 دستبندی که برا عروسیم ، شوهرم گرفت ۱ تومن ، ۸ گرم و نیمه باورت ...

منم کل طلاهای عروسیم به  زورده تومن میشدخریده بودیم زمانی ۴۰۰بودفروختیم ۲۸،۵۰۰برای خریدخونه