2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم خودش پس انداز میکنه دیگه خودمو تو زحمت نمیندازم .پس اندازاییم ک دارم میدم بهش اگه کاری یا چیزی کنم .چون هرچی خرج میکنه ک واسه زندگیمونه .درنهایت خدایی نکرده یه روزی همه چی بهم خورد دیگه زندگیم بهم خورده اون پولا اصلا اهمیتی ندارن

یه امیدواریه مسخره دارم که فکر میکنم طلا میاد زیر یه تومن منتظرم اون موقع بخرم

خب مگه حالا حالاها میخوای بفروشی؟ 

طلا چندسال باید ازش بگذره تا سود بده.... من طلاهای دوران عروسیم...... حالا داره سود میده.... اون موقع گرمی 133 ت بود

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
آره میده اگه حقوق بگیره ی مقدارشو ب من میده  نمی‌دونم چ کاری انجام بدم ک حداقل درآمد داشته باش ...

هرچی بهت داد برو طلای گرمیبخر.مثلا ۵۰۰ داد برو اندازه ۵۰۰ طلا بخر. بی ارزش که نمیشه هیچ میاد روش. بهتر از پول پس انداز کردنه .چون پولت کمه میگم این راه از همه بهتره