2777
2789
آره میده اگه حقوق بگیره ی مقدارشو ب من میده  نمی‌دونم چ کاری انجام بدم ک حداقل درآمد داشته باش ...

گلسرخی نمدی درست کن اگه بافتنی بلدی کلاه یا شال بباف ،البته قبلش یه نمونه ببر به بازار نشون بده 

خدایا شکر❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۸ تومن😕

چرا طلا نمیخرین؟ من به یه ت که میرسه.... میرم طلا نوزادی میگیرم.... حداقل بی ارزش نمیشه صرف چیپس و پفک هم نمیشه😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من ده تومن کردم خیلیییییی بی ارزش شد

طلا میخریدی کاش... من پولامو طلا میخرم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
من حساب بانکی دارم هر ماه هم مقداری پول واسم میریزه ولی چیزی بخوام بخرم به خودش میگم از حسابم بر نمی ...

چرا خوبه اتفاقا

اما خیلی دلم میخواد خودمم درآمد داشته باشم

آورین 😂منم‌۵۵۰تومن دارم سکه ی پارسیان چن سوتی میشه به نظرت بااین پولم بخرم

اره چرا که نشه.... قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چرا طلا نمیخرین؟ من به یه ت که میرسه.... میرم طلا نوزادی میگیرم.... حداقل بی ارزش نمیشه صرف چیپس و پ ...

یه امیدواریه مسخره دارم که فکر میکنم طلا میاد زیر یه تومن

منتظرم اون موقع بخرم

به قصد پرواز تجربه کردم سقوط را