2777
2789
عنوان

در آستانه جدایی ام کمک کنین بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 40 پست

اگه یه موفع همچین مشکلی برای  خودت پیش میومد و مقصر باردار نشدن تو بودی تو دوست داشتی شوهرم پشتت باشه تو دوست داشتی به کسی نگه حتی خانواده خودت 

دوست داشتی جمله من تورو میخام بچه چیه رو از دهنش بشنوی 

غیر این نیست

ولی شوهرتم احتمال داره بگه من یه وارث میخام من بچه میخام و تورو هم دوست دارم یکی درکنار تو میگیرم

باید سبک و سنگین کنی  براساس اخلاق خودت و شوهرت اینجا هیشکی کمک مفید نمیتونه بهت بده

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

تو این شرایط موندن چه فایده دارهاگه نمی تونی تغییرش بدی  اون که ول کرده تو هم ول کن برو دنبال زندگی جدیدت 

حرف مردم رو هم بیخیال اونها که جای شما عذاب نمی کشند

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دقیقا مشکلتون بابت بچه دار نشدن شروع شده؟

من بچه دار شدن رو مشکل نمیدونم اون برعکس گیر داده میگه اگه دوباره دنبال دوا درمون میری زندگی کنیم‌اگرم نمیری هر کی جدا زندگی کنه

تو این شرایط موندن چه فایده دارهاگه نمی تونی تغییرش بدی  اون که ول کرده تو هم ول کن برو دنبال ز ...

هر سری میگم بیا باهام حرف بزنیم مثلا دیشب شب یلدا بود من بهش تبریک گفتم اما اون نگفت حتی الان دو هفته کرونا گرفتم‌یه لبخند نزد که بلکه روحیه ام‌خوب بشه

واقعا چنین مردی نوبره

حالا که مشکل ناباروری داره باید مثل پروانه دور سرت بچرخه و محبت کنه و نگهت داره تا لااقل موقع پیری و کوری بی کس و تنها نمونه

نه اینکه بدتر کم محلی کنه و فراریت بده،

البته نمی دونم شاید تو خیلی این عیبش رو به روش اوردی و پرده های حرمت و احترام دریده شده

پس شوهرت دوست داره درمان کنه بچه دار بشید  تلاشت رو بکن  اگر دوسش داری زندگی کن  و ...

خودش درمانی دیگه نداره همه درمانا باید روی من انجام بشه مثل بارداری با کمک جنین اهدایی و اسپرم اهدایی یه بار انجام دادم از لحاظ روحی حمایتم نکرد الان میگه دوباره برو اگرم‌نری جدا شیم

عزیزم اگه بچه دار شدن برات خیلی مهمه و دلت میخواد صاحب اولاد شی این دیگه تصمیم خودته.ما نمیتونیم بگیم چه کنی چه نکنی

ولی اگه مشکلت سردی ایشونه بنظرم زندگیتون زخم عمیقی برداشته ایشون سرخورده شده از اینکه توانایی تولید مثل نداره و این برای آقایون دردناکتر از ما خانوماست؛از طرفی هم فکر میکنه شما رو داره کنار خودش اذیت میکنه و بهمین دلایل سرخورده شده. اگه تصمیمت به موندن هست بنظرم با کلی مشاوره زوج درمانی حال زندگیتون روبراه میشه البته بشرطی که قضیه بچه دار شدن یا نشدن براتون حل بشه

خدایا گناهانم را نادیده بگیر؛همانگونه که دعاهایم را نادیده میگیری!