2777
2789
عنوان

در آستانه جدایی ام کمک کنین بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 40 پست

شوهرت راه درمان داره؟ امکان بچه دار شدن هست؟ مثلا با ای وی اف یا ای یو ای 

شوهرت بچه دوست داره اصلا ؟

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش درمانی دیگه نداره همه درمانا باید روی من انجام بشه مثل بارداری با کمک جنین اهدایی و اسپرم اهدای ...

راس میگه دیگه اگر دوسش داری حتما برو 

ولی اگر دوسش نداری یه بچه رو این وسط بدبخت نکن 

زندگیتون سرد شده یه بچه شاید دوباره روابط رو درست کنه 

بازم حتما قبلش مشاوره برو احساسی برخورد نکن حرف مردم و اینجور چیزا رو بیخیال شو 

تا بچه نداری میتونی تصمیم بگیری برا خودت بعد از اینکه بچه دار شدی همه زندگیت میشه بچه 

یعنی بچه دار شدن برای ایشونه که خیلی مهمه؟

اره من به این فکر نیستم میگم تا آخر عمر با هم خوب زندگی کنیم گفتم فوقش یه بچه از پرورشگاه میاریم میگه اصلا درمورد بچه پرورشگاهی حرف نزن دیگه فقط دوا درمون کن از اسپرم اهدایی استفاده کن و بچه دار شیم

شوهرت راه درمان داره؟ امکان بچه دار شدن هست؟ مثلا با ای وی اف یا ای یو ای  شوهرت بچه دوست داره ...

شوهرم راه درمانی نداره و فقط با اسپرم اهدایی یا جنین اهدایی میگه اینا رو انجام بده یه بار انجام دادم نشد بچه پرورشگاهم میگه اسمشو نیار

من به خودش اعتماد ندارم که بعد بچه دار شدنم خوب میشه یا نه

من خودم اگه بچم نبود درجا جدا میشدم حرف مردم زیر پامه 

من بی اعتماد شدم میگم تو این شرایط به جای صحبت کردن به جای هم فکری جایی برای سرد شدن نیس

من میگم وقتی بچه نداریم داره میگه من از زندگی متنفرم بچه دار بشم چه تضمینی هست زندگی خوب بشع و من با یه بچه ای که از جنس خودمو خودش نیس باید کجا برم؟

بنظرت اگه جدا بشی خانوادهت حمایتت میکنن یا یه موقعیت ازدواج بهتر گیرت میاد یا میتونی مستقل زندگی کنی ...

نه شغل ثابت ندارم هر روز صبح زود از فکروخیال بیدار میشم تنها هیچکس نیس بگه چته یا باید چیکار کرد

اخه چقد یه آدم میتونه تنها باشه 

اره من به این فکر نیستم میگم تا آخر عمر با هم خوب زندگی کنیم گفتم فوقش یه بچه از پرورشگاه میاریم میگ ...

همسرتون باید بدونه که چه بچه نباشه و چه هزارتا بچه داشته باشه تا زمانی که نتونه ذهنش رو به سمت سالمتر شدن و زیبا تر شدن تغییر نده نمیتونه به معنای واقعی "زندگی کنه".....

حالا چه با شما......چه با کس دیگه.......و حتی چه بدون همسر

همسرتون باید بدونه که چه بچه نباشه و چه هزارتا بچه داشته باشه تا زمانی که نتونه ذهنش رو به سمت سالمت ...

یه جوری میگه انگار همه زندگیا توش دخالت نبود توش بدرفتاری خانواده ها نبود منم کلی از خانوادش حرف شنیدم کلی اسیب دیدم ولی بی تفادت نشدم سرد نشدم لین فقط داره زجر میده که چون من حرف شنیدم تو هم تنها باش و آسیب ببین

یه جوری میگه انگار همه زندگیا توش دخالت نبود توش بدرفتاری خانواده ها نبود منم کلی از خانوادش حرف شنی ...

مشکلاتی که از طرف خانواده ها وارد زندگی شما و همسرتون میشه رو بهش میگن مشکلات بیرونی...

یعنی اجازه ای ورود و داخلی شدن این مشکل رو تو زندگیتون رو یا شما و یا همسرتون باید بده...

تا زمانی که به اون سطح از درک نرسیم که تفاوت بین درست و غلط،زشت و زیبا و بد و خوب چیه نمیتونیم جلوی ورود این دست از مشکلات رو هم بگیریم...

همسرتون این امکان رو داره تا با من تو این سایت حرف بزنه؟

شوهرم راه درمانی نداره و فقط با اسپرم اهدایی یا جنین اهدایی میگه اینا رو انجام بده یه بار انجام دادم ...

ای بابا چه سخت شد. فقط من شنیدم اسپرم اهدایی تو ایران قانونی نیست و  قبل از بچه دار شدن و فکر به بچه دار شدن باید روح و روان خودتون هر دو رو درست کنید  به قول خودت بچه ای بیاد که از خودش نیست  ممکنه اصلا براش ثابل قبول نباشه و اون وقت تو می مونی و یه بچه

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم