2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط ازخدابچه سالم بخواه.هرچندخودم بابچه کلامخالفم.اماتودوست داری برات ارزومیکنم به ارزوت برسی🙏

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

دعای طلب فرزند

آیه زیر را ورد زبان سازد ان شاءالله تعالی ،به برکت این آیه فرزند صالح عطا کرده شود.

بِسم اللّه الرَّحمن الرَّحيم

رَبِّ هَب لِي مِن لَدُنكَ ذُرِّيَةً طَيِّبَةً إنَّكَ سَميعُ الدُّعاء

...........‌‌......................

mosavi114@ تلگرام

Mosavi114 اینستاگرام

mosavi114@ سروش

سید حمزه موسوی

دعای بچه دار شدن  دعایی برای پسر دار شدن

کسی که پیوسته فرزند دختر میزاید و میخواهد که فرزندانش پسر شوند ، دعای قرآنی ذیل را (که مشتمل بر آیات هشتم و نهم سوره مبارکه الرعد و آیه هفتم سوره مبارکه مریم میباشد) بر پوست آهو و با مشک و زعفران بنویسد و در گردن بیاندازد ، ان شاء الله فرزند پسر خواهد زایید.

دعا این است:

اللّهُ یَعْلَمُ مَا تَحْمِلُ کُلُّ أُنثَى وَمَا تَغِیضُ الأَرْحَامُ وَمَا تَزْدَادُ وَکُلُّ شَیْءٍ عِندَهُ بِمِقْدَارٍ * عَالِمُ الْغَیْبِ وَالشَّهَادَهِ الْکَبِیرُ الْمُتَعَالِ * إِنَّا نُبَشِّرُکَ بِغُلَامٍ اسْمُهُ یَحْیَى لَمْ نَجْعَلْ لَهُ مِنْ قَبْلُ سَمِیًّا * .   بِحرمه یحیی و بِحُرمه مریم و عیسی ، تُعطِنا اِبناً صالحاً طویلَ العُمر ، بِحرمه سیّدنا محمد و آله الطاهرین.

قواعد :

در شرایط پاکی و طهارت کامل ظاهری و باطنی و با اتجاه به قبله بنویسد.

همچنین میتواند بجای پوست آهو ، در کاغذ کاهی بدون خط و با مشک و گلاب و زعفران و ترجیحا اول صبح و در نیمه اول ماه قمری بنویسد.

تا زمانی که دعایش نتیجه میدهد واجبات را بطور کامل بجای بیاورد و ترک محرمات کند.

...........‌‌......................

mosavi114@ تلگرام

Mosavi114 اینستاگرام

mosavi114@ سروش

سید حمزه موسوی