2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ممکنه من هرماه به خاطر تخمک گذاری سینه هام تیر میکشید درست تو ماهی که رفتم تو اقدام وبعد تخمک گذاری کلا دردشون رفت همون ماه باردار شدم 

کاش من همه بودم با همه دهانها تو را صدا میزدم خدددددددااااا

من سینه هام مثل قبل درد میکرد و یکمم انگار سفت و بزرگتر شده بود

کلا بهتره دنبال علائم نباشی.. من خودم این ماه اصلا هیچ فکری درباره بارداری نکردم و استرس نداشتم

کلا استرس سمه😑

من سینه هام مثل قبل درد میکرد و یکمم انگار سفت و بزرگتر شده بود کلا بهتره دنبال علائم نباشی.. من خو ...

متاسفانه من فقط دنبال علایم هستم و نمیتونم استرس نداشته باشم دو سال منتظرم خسته شدم

متاسفانه من فقط دنبال علایم هستم و نمیتونم استرس نداشته باشم دو سال منتظرم خسته شدم

بیخیال باشی خیلی بهتره

چون الان هی دنبال علائمی تا یکی پیدا میکنی به خودت این باور رو میدی ک واقعا بارداری.. 

بخاطر همین بدنت هم چون بهش تلقین میشه حس میکنه بارداری و پریودتم عقب میوفته😑

من خودمم حدودا شیش هفت ماه هر ماهو دنبال علائم میگشتم و این داستانا

ولی این ماه اصلاا به هیچی فکر نکردم

بیخیالی خیلی موثره واقعا