2777
2789
عنوان

ازدواج

430 بازدید | 31 پست

دوستان با عرض سلام و صبح بخیر

من و خانمم حدود 9 ماه میشه تقریبا ک جدا شدیم و با توجه به چراغ سبزهایی ک از خانمم متوجه شدم احتمالا قصد رجوع داره البته یه دختر هم داریم از هم 

ولی با توجه به اینکه در زندگی خیلی اذیتم کرد و خانوادش خیلی دخالت داشتن بخاطر خدا و دخترم و در نهایت خودمون و اینکه با تمام این اوصاف واقعا عاشق خانمم هستم دوس دارم یه فرصت دیگه بهش بدم و مجددا مستقیما از ایشون خواستگاری کردم

منتها خودش هم ظاهرا دوست داره ک رجوع کنه و با هم صمیمانه و راحت ملاقات داریم ولی چیزی ک هست بعد از گذشت تقریبا 1 ماه از درخواست بنده در مورد ازدواج مجدد با ایشون همچنان جواب قطعی رو بهم نمیده و میگه ک زمان میخواد و عجله نکنم

منم بهش گفتم ک عجله ندارم فقط جوابتو نیاز دارم ک بدونم خودت هم تمایل به من داری

توی صحبتهاش بارها میگه ک دلم برای دخترم و زندگیم تنگ شده و میگه ک دوستم داره ولی از یه طرف هم با جواب قطعی ندادنش در مورد رجوع مجدد من رو بین زمین و آسمون معلق گذاشته

به نظرتون خانمم با این کارهایی ک میکنه امکانش میره ک قصدش رجوع باشه یا میخواد اذیتم کنه و من رو معطل بزاره؟ممنون از صبر و حوصلتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلش میخواد برگرده منتظره ببینه شما چیکار میکنی خودش میتونه دوباره با شما باشه بهترین کار اینه قبل از شروع زندگی مجدد حتما برین پیش مشاور خوب و کار بلد

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
چرا باید بعد از اینکه طلاق گرفتین بخواد اذییتتون کنه؟؟؟ قطعا دلش میخواد برگرده

پس چرا اونم مثل من جواب قطعی و تمایل خودشو اظهار نمیکنه و یه جورایی جواب خودشو پنهان میکنه؟

بله کمه. برای کسی که یکبار شکست رو تو زندگیش تجربه کرده

خیلی براش آهنگ عاشقونه و متن عاشقونه میفرستم ولی نامرد تمام آهنگها و متنهامو میبینه ولی دریغ از یه چیزی ک اون برای من بفرسته

حقیقت منم ناراحت میشم

انقدر من جلو میرم ولی اون قدمی برنداشته

خب بالاخره میترسم دلسرد بشم

خیلی براش آهنگ عاشقونه و متن عاشقونه میفرستم ولی نامرد تمام آهنگها و متنهامو میبینه ولی دریغ از یه چ ...

به نظرم یه بار زنگ بزن. رک حرفتو بهش بگو ‌. بگو اگه دلت با من نیست من دیگه مزاحمت نمیشم. ببین چی میگه. باپیام فرستادن چیزی حل نمیشه

به نظرم یه بار زنگ بزن. رک حرفتو بهش بگو ‌. بگو اگه دلت با من نیست من دیگه مزاحمت نمیشم. ببین چی میگ ...

من حضوری میبینمش و با هم در ارتباط هستیم

ولی هر وقت ک بهش میگم یه جواب بهم بده ک دلم راحت باشه بهم میگه عجله نگیر به من و بهم فرصت بده...