2777
2789
عنوان

٣۴هفتمه خونریزی دارم چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 65 پست
عزیزم خونریزی خطرناکه

اخه بچه تکون خوردنش مثل همیشست.اگه تا صبح برم خطرناکه؟البته اگه یه ساعت نینی تکون نخورد هرجوری شده سریع میرم

میشه ازتون خواهش کنم برا سلامتی نینیم صلوات بفرستين؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بچه تکون خوردنش مثل همیشست.اگه تا صبح برم خطرناکه؟البته اگه یه ساعت نینی تکون نخورد هرجوری شده س ...

خدایی نکرده دیدی تکون نخورد اول سعی کن نفس عمیق بکشید باعث میشه اکسیژن رسانی بشه و افت ضربان پیدا نمیکنه 

امپول بتا زدم از سی هفتگی هفته ای دوتا فقط این هفته رو یادم رفت بزنم.بنظرت بخاطر این هفته ک نزدم ممک ...

نه دیگه ان شاالله  ریه کامله

من خودم  ۳۶ هفته و ۵ روز  زایمان کردم

یک ساعت  قبل  عمل  بتا  زدم  تو دستگاه نرفت

دوستمم  ۳۵  هفته زایمان  کرد  یک ساعت  قبل  عمل  بتا زد تو دستگاه  نرفت

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
اخه بچه تکون خوردنش مثل همیشست.اگه تا صبح برم خطرناکه؟البته اگه یه ساعت نینی تکون نخورد هرجوری شده س ...

خواهشا  الان  برو 

خطرناکه

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
عزیزم من اونطور شدم بچم خفه شده بود. پاشو با آژانس برو.خواهری مادری نداری؟

چرا دارم ولی نزدیکم نیستن..حالا اماده میشم میرم استرس گرفتم..وایییی من حتی حمومم نرفتمممم نکنه برم بگن باید زایمان کنیییی با این همه پشم

اگه تا فردا خونریزیت قطع شد ، شیافو قطع نکن . تا هفته ۳۸ هر شب بذار . فردا هم حتما یه سونو برو . ایش ...

ممنون چشم همین کارو میکنم .ولی امشب میرم بیمارستان ک خیالم راحت بشه یکی از دوستا گفتن بچش خفه شده استرس گرفتم

چرا دارم ولی نزدیکم نیستن..حالا اماده میشم میرم استرس گرفتم..وایییی من حتی حمومم نرفتمممم نکنه برم ب ...

منم بدون هیچ دردی خونابه اومد ازم بچم تکون میخورد اما همش یجا سفت شده بود.تورو خدا پاشو دوش ده دقیقه ای بگیر برو.واجب نیست اصلا دوش هم نگیر.من بجات استرس گرفتم.پاشو خواهر گلم 

منم بدون هیچ دردی خونابه اومد ازم بچم تکون میخورد اما همش یجا سفت شده بود.تورو خدا پاشو دوش ده دقیقه ...

الان بچت سالمه؟ دارم اسنپ میگیرم برم