2777
2789

دوستان اولین تاپیکم رو بخونین متوجه میشین ،مادرشوهرم اینا میخوان برا جاری (تنی نیست ) یلدایی ببرن ،ماهم دعوت کردن بریم ،برا من یلدایی نیاورد با اینکه تک عروس بودم ولی برا اون که عروس واقعیش نیست میخواد ببره و میلیونی تدارک دیده ،چون خودش انتخابش کرد ولی منو همسرم انتخاب کرد راضی نبودن ،هیچ چیزی تا حالا حتی جوراب بمن از اول عقدم تا عروس و تا الان هیچی نداده ،بنظرتون حالا من برم یلدایی؟؟نرم اینقد زنگ میزنن و میان دنبالمون ،چون هدفشون دق دادن من هست حتما میخوان من باشم ،اگه نرم نمیگن از حسودی نیومد ؟؟؟ یا برم چطوری برم چه رفتاری کنم ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرونازو بهونه کن بگو دور از جونت حالت خوب نیست مشکوک به کرونایی

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

برو حسابی هم به خودت برس و شاد باش برای عروس هم یه کادو کوچیک بگیر ک بگی برام مهم نیستین

شوهرت باید برات یلدایی میگرفت وقتی مادرش نگرفته پس نداشته ک نگرفته غصه نخور

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

برو همش لبخند بزن تیکه و اینام ننداز ک منتظرن تو ی کاری کنی بگن دیدی داشت حرص میخورد حالشوگرفتیم.

خیلی منتطقی و اروم باش چون ناراحتیتو بروز بدی به هدفشون میرسن

واقعا واسشون متاسفم چرا فرق میزارن...سعی کن باهاشون رفت امدنکنی

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟

صدبار گفتم بازم میگم حتی تاپیکم زدم دخترررراااا اینقدر زمان مجردی به پسر مردم وقتی خانوادهش راضی نیست پیله نکنید که بیا منو بگیر زود باش مردم غش کردم و فلان.بخدا بعدا هر روز مثل پتک میکوبن تو یسرت و تلافی میکنن.

انجام پروژه ها و تحقیق های دانشجویی با قیمت توافقی و تحویل در کمترین زمان ممکن