2777
2789

عزیزم میشه لطف کنی بعدا تاپیک بزنی؟

بخاطر مشکلات زیاد سایت قرار شده همه تاپیک نزنیم.مشکلات سایت:

عوض نشدن پروفایل

پاک نکردن تاپیکای درخواستی

تبلیغات بیش از حد

و اینک نمیشه عکس گذاشت

بیاید از همینجا یکی شدنممونو استارت بزنیم🙏

برای قبولی حاجتم لطف کنید یه صلوات بفرستید🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ففط تریاک مصرف مکنن

سلام 

ترک اعتیاد تریاک سخت نیست ، اما بدون ترک اعتیاد اصول داره ، همینطوری و خودسر نمیشه، چون با شکست مواجه میشید ، خیلی نوشتنش طولانیه اگه انجامش میدین و ادمی نیستین پشت گوش بندازید بهتون توضیح بدم

برخلاف اینکه خیلی ها میگن  ، ترک اعتیاد ممکن هست ، درسته زمان بر هست اما اگه اصولی باشه، شخص بهترین نتیجه رو میگیره

برخلاف اینه همش اینو از دیگران میشنویم  باید بدونید فرد معتاد نباید از مواد خسته بشه ، اومدیم تا ۲۰ سال دیگه خسته نشد پس باید ۲۰ ساله دیگه همینجوری  معتاد بمونه؟؟؟؟

افرادی که خودشون میخوان ترک کنن که هیچ اما اگه میگن ماترک‌نمیکنیم ، چند دلیل داره 

یا درخودشون نمیبینن و اعتیاد رو‌مثل غول تصور میکنن 

یا از عوارض و درد ترک میترسن 

یا از ابروشون میترسن و برای درمان به جایی مراجعه نمیکنن

و.......

اگه توتستین باهاشون صحبت کنید و قانعش کنید که میتونه و از پسش برمیاد که هیچ اما اگه نتونستید ببریدش پیش روانشناس اعتیاد خوب که وابسته به هیچ‌کمپ و‌کلینیکی نباشه ، اون خودش بعد چند جلسه جوری قانعش میکنه که خودش با پای خودش اقدام به ترک میکنه 

اما بهترین روشه ترک چیه؟؟؟ 

شما نمیتونید  انتخاب کنید چون تجربه ای ندارید ، از طرفی خودش هم نمیتونه تنهایی ترک کنه چون اینا ماله تو فیلمهاست ، اگه هم بتونه چون اصولی نبوده به بدنش اسیب میزنه و احتمال شروع دوبارش زیاده 

پس این روانشناس اعتیاده که بهترین راه برای ترک رو متناسب با نوع و‌ میزان و مدت مصرف و ویژگی های شخصیتیش بهش پیشنهاد میکنه ، کمپ ، کنگره ۶۰ ، کلینیک ، na ،TC 

و ..........

برخلاف اینکه تا یه فردی معتاد میشه همه میگن ببریدش کمپ 

کمپ بدترین انتخاب برای ترک اعتیاد محسوب میشه و احتمال شروع دوباره و شکست درش زیاده 

بعد اینکه روانشناستون یک روش رو بهتون‌معرفی کرد ، ماله شما چون سنگین نیست احتمالا کنگره ۶۰ رو‌پیشنهاد میکنه مگر اینکه با شخصیتش جور نباشه چون زمان بره ، البته کلینیک سریعتر این روند ترک رو انجام میده ، مثلا روش urd کلا سه روز بیمار بستری میشه ، بعد میاد خونه و با دارو درمانش رو ادامه میده معمولا هم تا یکسال ویزیت و کلاسهای روانشناسیش براش تو اون کلینیک رایگانه 

حواستون باشه همسر شما وابستگیش فقط جسمی نیست اون وابستگی روحی به مواد مخدر داره ، چون درون بدنش گیرنده های مورفینی به وجود اومده که بعد اینکه ترک‌جسمیش تمام شد ، از درون برای مصرف دوباره تحریکش میکنه ، و ذهنش با یک بهانه کوچیک به یاد دوران اعتیادش میفته و اگه ذهنش رو‌مدیریت نکنه به سمت مصرف دوباره میره 

پس ممکنه دردش بعد سه ماه کامل خوب بشه اما تا یک  سال وابستگیه روحی داره که باید در این مدت تحت نظر روانشناس باشه 

اینایی که میبینید  ترک‌میکنن بعد به مدت شروع میکنن برای اینه از نظر جسمی ترک‌کردن اما روحشون همچنان  درگیره 

و‌ خانواده نقش مهمی در ترک‌اعتیاد داره ، به عنوان یک فرد اگاه و‌مطلع که روند بیماریش رو‌پیگیره و حواسش بهش هست کنارش باشید ، بهش اعتماد داشته باشید فرد معتاد هنگام ترک تشنه شنیدن این کلمه هست ، که بهش بگید من به تو اعتماد دارم که دیگه مصرف نمیکنی

سرزنشش نکنید ، بهش سخت نگیرید و از طرفی هم لوسش نکنید 

و بدونید اعتیاد با سنگین ترین نوعش اگه راه درست رو‌انتخاب کنید حتما میشه ترک کرد

موفق باشید

میشه خصوصی صحبت کنیم ابجی من چندتاسوال دارم ازتون 

میشه همین جا بپرسید عزیز 

من مشاور یا متخصص تو این زمینه نیستم ، اما یکی از اشناهام اعتیاد داشت ، و خیلی دوست داشتم کمکش کنم ، شروع کردم به تحقیق کردن براش و‌پیگیر کارش شدم 

بالاخره موفق شد و ترک کرد