2777
2789
عنوان

پارگی دهانه رحم

6315 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

الان ۵۰ روز از زایمانم میگذره، ولی همچنان خون‌ریزی دارم!

روز ۴۲ از زایمانم نزدیکی کردم و درد زیادی هم داشت، باعث شد خون‌ریزی خیلی شدید بشه، واسه همین بهم گفتن حتما پریود شدم. ولی بعد از ۱۰ روز پریودی همچنان خونریزی دارم.

امشب رفتم پیش یه ماما و معاینه داخلی کرد، گفت دهانه رحمت پاره شده!!!!😰😰😰 و باید عمل سرپایی کنم و بخیه بزنن برام😱😭

میخواستم بدونم کسی تجربه داره؟؟

زایمان اولمه و طبیعی هم بود!

کسی میدونه علت پارگی چی بوده؟؟

اشتباه از من بوده یا دکتر و پرستارها؟؟

آخه پرستارها مدام دهانه رحمم رو معاینه میکردن ببینن چند سانت باز شده! حتی بعضی وقتا درحالیکه دستشون داخل بود، بهم میگفتن زور بزن! درد منم که وحشتناک بووود!!!

اگه کسی چیزی میدونه ممنون میشم بگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو حین زایمان طبیعی این مسیله پیش میاد ولی متعجبم چرا ماما نفهمیده بخیه نزده

واقعا؟؟؟

من فکر میکردم فقط واژن ممکنه پاره بشه و نیاز به بخیه پیدا کنه! آخه تو اینترنت که زدم، نوشته بود پارگی رحم خیلی نادره و فقط واسه اونایی که سزارین یا جراحی‌های رحم و یا چندقلو زایی داشتن، ممکنه اتفاق بیفته! نه واسه منی که زایمان اولمه🤕

واقعا؟؟؟ من فکر میکردم فقط واژن ممکنه پاره بشه و نیاز به بخیه پیدا کنه! آخه تو اینترنت که زدم، نوشت ...

ب روند زایمان وزن بچه و همه ی اینا بستگی داره 

There is GOD💚💚💚   ..                                               

بله واسه منم همین اتفاق افتاد قندم بالا بود بچه ۴ خورده به دنیا اومد طبیعی زایمان کردم دچار پارگی سرویکس شدم سر زایمان دچار خونریزی شدید شدم بردنم اتاق عمل اوراژنسی شد  بعد زایمان واسه ترمیم من بعد عمل درد و چیزی نداشتم البته واسه که از شانس بد من ذراتی از جفت مونده بود که باز ۲۰روز بعد کورتاژ کردم تا دفع شه بقایا خونریزی طولانی بعد زایمان خوب نیست باید پیگیر بود