صورتی_جان_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1017 عنوان اونایی که تازه باردار شدن بیان دور هم باشیم💗🙈 293 بازدید | 39 پست سلام مامان گلیاخوبید؟!بیاید تو این تاپیک دور هم باشیم و به هم اطلاعات بدیم...چند وقتتونه؟بچه چندم باردارید؟علائم تون چیه؟؟؟ویار دارید یا نه؟؟؟؟ خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤ 1399/09/30 | 16:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامينانى عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 1057 من ١٠ هفته هستم علائمم يكم تهوع و سينه دردباردارى سومم البته باردارى دومم سقط شديه پسر ٢ ساله دارم
سارا1997____ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 771 سلام دوستان من 3روز لک لانه گزینی دیدم الانم روز 3پریودیم باید میبود ک اون لک هم قط شده و فقط ارشح میاد علائم حاملگی مث خیسی و کمر درد و ایناروهم دارم بنظرتون الان برم ازمایش بدم ج میگیرم؟
annsherlly00 عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 15953 تروخدا برای من دعا کنید مشکلم حل شه تروخدا اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
خانواده_چهار_فصل عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 668 فاصلهمون تا نفر اول کمه. لطفا این عکس رو توی اینستاگرام لایک کنید. مرسی مرسیمسابقهستhttps://www.instagram.com/p/CI9MGISB8QD/?igshid=1meg3saaprbg8
صورتی_جان_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1017 سلام عزیزم مبارکت باشه ممنون عزیزم خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
صورتی_جان_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1017 من ١٠ هفته هستم علائمم يكم تهوع و سينه درد باردارى سومم البته باردارى دومم سقط شد يه پسر ٢ ساله دا ... به سلامتی عزیزمکی ازمایش بتا دادیعدد بتا چند شد خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
صورتی_جان_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1017 عزیزم مبارک باشه علائم بارداریتون از چند هفته مشخص شد؟ ممنون عزیزممن خیلی زود متوجه بارداری شدم الان اواخر سه هفته یا اوایل ۴ هفته ام علامت فقط درد سینه و حالت تهوع صبحگاهی خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
صورتی_جان_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1017 سلام دوستان من 3روز لک لانه گزینی دیدم الانم روز 3پریودیم باید میبود ک اون لک هم قط شده و فقط ارشح م ... عزیزم حتما ی بیبی چک بزن قبلشاگه هاله افتاد برو ازمایش تیتر بتا خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
صورتی_جان_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1017 تروخدا برای من دعا کنید مشکلم حل شه تروخدا انشاءالله ک گره از کارت باز بشه عزیزم💗💗 خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
سارا1997____ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 771 عزیزم حتما ی بیبی چک بزن قبلش اگه هاله افتاد برو ازمایش تیتر بتا زدم نیوفتاد ولی خیلی دوب شکم این بیشتر اذیتم میکنه
صورتی_جان_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1017 برای منم دعا کنید منم مادر بشم نزدیک ۳ سال چشم انتظارم😭 انشاءالله به حق حصرت زهرا خبر مادریتو بهمون بگی عزیزم💗 خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤