2777
2789
عنوان

اونایی که تازه باردار شدن بیان دور هم باشیم💗🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 39 پست
ممنون عزیزم من خیلی زود متوجه بارداری شدم الان اواخر سه هفته یا اوایل ۴ هفته ام  علامت فقط در ...

اها خوبه عزیزدلم 

من خودم اوایل ازدواجمه پریودم عقب افتاده و اینا ی لحظه ترسیدم باردار باشم 😁😁

زدم نیوفتاد ولی خیلی دوب شکم این بیشتر اذیتم میکنه 

ترشح لوسیونی هم علامت بارداریه چون من دارم

در ضمن درد سینه ها برای من از نوکش شروع شد و بعدش کل سینه ها درد گرفت

پس ی راست برو آز

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها خوبه عزیزدلم  من خودم اوایل ازدواجمه پریودم عقب افتاده و اینا ی لحظه ترسیدم باردار باشم 😁 ...

عزیزم😁💗

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
ترشح لوسیونی هم علامت بارداریه چون من دارم در ضمن درد سینه ها برای من از نوکش شروع شد و بعدش کل سین ...

هنوز لک بینی دارم الان برم از جواب میده؟فردا میشه 4روز از موعدم ک گذشته 14روزم از رابطم

میشه کسی منو درست حسابی راهنمایی کنه؟؟ 😢من یه ماهه تو اقدام بودم پریودم همیشه یکی دوروز زودتر بود اما این ماه یک هفته دیرتر شدم همیشه 5 روزه پاک میشدم ولی این سری تا 5 روز اول عادی بود بعدش تا 1 هفته لکه بینی و گاهی هم کمی خونریزی داشتم. اچرا اینطوری شدم

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
اسی میشه عکس بی بیتو بزاری

https://uupload.ir/files/fn1u_1608470989128722709545048546521.jpg

عزیزم این لینک ببخشید دیر شد

بانو میشه بگی ترشح لوسیونی یعنی چه رنگی چطوری

یعنی مثل کرم مرطوبع

میشه کسی منو درست حسابی راهنمایی کنه؟؟ 😢من یه ماهه تو اقدام بودم پریودم همیشه یکی دوروز زودتر بود ا ...

عزیزم شاید بخاطر اقدام اینجوری شدی

هنوز لک بینی دارم الان برم از جواب میده؟فردا میشه 4روز از موعدم ک گذشته 14روزم از رابطم

اره باید نشون بده

سلام من شش هفته و یک روزمه، لک بینی داشتم ولی با سونو داخلی گفتن نطفه داری و سرجاشه، امروز لکه بینیم ...

عزیزم ازمایش دادی بتا چند بود