2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

601 بازدید | 60 پست

8ماهه عقدکردم 18سالمه نامزدم اوایل خوب بودباحوصله بودازگل نازک تربهم نمی‌گفت اما الان یکی دوماهه عوض شده سرم دادمیزنه فحشم میده خیلییی محدودم می‌کنه مثلامن تابستون برای اولین بارتواین 8ماه تنها رفتم بیرون از اون موقع تا الان چندبارسراین موضوع اشکمودراورده به من قبلاکه مجردبودم یه پسره توشهرمون خیلی منودوست داشت شمارمم ازبکی از دوستام گرفته بودوهمش پیام میدادوزنگ میزدولی من اصلادوسش نداشتم من اوایل که عقدکردم به نامزدم این قضیه رو گفتم نخواستم پنهون کاری کنم نامزدمم اوایل خب غیرتی میشدسراین موضوع ولی خب اصلامنوبابتش اذیت نمیکرداماالان چندوقته به خاطر اون موضوع ازم سواستفاده می‌کنه چون من یه پدروبرادری دارم که خیلی حساسن وقضیه این پسررونمیدونن نامزدم هراذیتی که میخوادمیکنه بعدشم تهدیم می‌کنه که اگه چیزی بگی میام قضیه اون پسرروبه باباوداداشت میگم میگم باهاش لاس میزدی درصورتی که من هیچوقت بالون لاس نزدم اون فقط مزاحم من میشدالانم که قرار بود برای امشب یلدایی بیارن من ازدوسه روزپیش ازش خواهش کردم جون خودموقسمش دادم که بذاره برم آرایشگاه یه شینیون ساده بکنم که قیمتش فقطصدهزارتومن بود ولی اون گفت زمینم به آسمون بره من پول نمیدم خودت پولشوبده منم خودم پول دارم ولی خب حس بدی بهم میده که اون به خاطر من صدتومن خرج نکنه ودلوبشکونه واشکمودربیاره دربیاره بعدآخرش صبح سرایت موضوع بحثمون شدگفت من یلدایی که آوردیم باتوهیچ عکسی نمیندازم باتوهیچ حرفی نمی‌زنم آخرش منم گریم گرفت مامانموصدازدم گفتم بیا این داره اذیتم میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم عقد کردی تو خونواده میگن نامزدی؟ یا عروسی هم گردی؟ بنظرم ایندت میتونه با ادم بهتری ساخته بشه...پس برو مشاور و اگ دیدی نمیتونی با این شرایط کنار بیای جداشو...سنی هم نداری..من دوستم چشاشو رو این مسایل بست هرروز به فکر طلاقه اما راه برگشت نداره..

لایکم نکنید ممنونم😘

چرا اینقدر زود ازدواج میکنید..در تعجبم از مادر و پدرا.خب عزیزمن بی سیاستی و حق هم داری.تحربه ات کمه.جسارت به مادر شما نباشه..یعنی حس داماد داشتن و پز دادن اینقدر مهمه...عزیزم خودتو ناراحت نکن...بخاطر هیچ مردی گریه نکن

از کارات فهمیدم خیلی بچه ای البته سنی هم نداری .خواهش میکنم سیاست یاد بگیر 

سیاست فایده نداره با این شخص من خودم پسرم زناشویی روانشناسی خوندم اینجور فهمیدم چندتا مشکل داره این پسره 

پسر بد 

چه مسائل كوچيكي رو برا خودتون بزرگ ميكنين

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
سیاست فایده نداره با این شخص من خودم پسرم زناشویی روانشناسی خوندم اینجور فهمیدم چندتا مشکل داره این ...

ایشون میگن من به پسره گفتم که فلانی مزاحمم شده .خب نباید میگفت کلا پسرا جنبه ندارن نباید آتو داد دستشون 

مامانمم اومد باهاش حرف زدگفت خب چی میشه مگه آرایشگاه بره دلشونشکون برگشته میگه نه من میگم نبایدبره اینم بایدبگه چشم مامانم ناراحت گفت اصلایلدایی نیاریداونم قطع کردوتاامروزهیچ نه زنگی زد نه پیام دادمامانم زنگ زدصبح به مامانش خیلی محترمانه وآروم گفت که اینجوری شده ولی مامان اون خیلی بدصحبت کردوهمه چیوانداخت گردن من مامان منم ناراحت شدگفت دیگه بیایدتمومش کنی طلاق بگیرن بعدباباش اومد خونمون گفت نه محمدمیگه نروتوبایدبگی چشم ماعروسیم بگیریم هرجاکه مادرمحمدگفت توبایدبری آرایشگاه

متاسفانه این اقا  دیده طرفش بچه است داره خودشو ادم حساب میکنه..از اوناست که با کم محلی ادم‌میشه.

توروخدا زود ازدواج نکنید..نمیگم دنبال تکانل نباشید ولی بخدا اون عکسای اینستا و وسایل نامزدی و بریز و بپاشش اگرم تازه خونواده شوهر اذیتتون نکنن چند روزه ..ولله مدیونن مادرایی که دخترای طفلکشون رو راهنمایی نمبکنن..