2777
2789

چند سال عروس ماست به خدا جز احترام چیزی ازش ندیدیم 

حالا من و خواهرم اخلاق نداریم که گتدددد 

خنده ام گرفت از این طرز گفتنم 😃😃سالهای اول خیلی بی احترامی می کردم ولی خانوم بود و مودب 

الان خدایی عین سگ پشیمونم اددددم شدم 

دقیقااااا داداشم گند اخلاق ولی هیچ هیچ وقت من نه توی زندگیشون دخالت کردیم و نه داداشم جایگاه همه باهم قاطی کرده هیچ وقت 

توی روابطمون تند برخورد می کردیم 

الانم والا چند سالللل هر سال شب چله داداشم اومده خونه مامانم یه بار اعتراض نکرده که نه باید بریم خونه مامان خودم 

خواستم بگم من بودم یک عدد خواهر شوووووور گوه 

ادم شدم یه خواهر شوووووووووور ماه 😁😁😁😁😁😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا میدونه با روان اون بنده خدا چه کردین خواهرا و برادر

لطفا برا سلامتیه داداش محمدم دعا کنید.انشالله تا آخر ماه رمضان سلامتیشو به دست بیاره.خدایا خودت به جوونیش رحم کن.تو که خودت میدونی چقدر تو زندگی حسرت کشیده الان که داره جهازشو اماده میکنه این حقش نیست بزار یکم از دلخوشی های زندگی سهم داشته باشه😔😔😔😔

زنداداش منم مااااااه ماه خدا برای برادرم حفظش کنه

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺