2777
2789
عنوان

ارتودنسی

61 بازدید | 8 پست

سلام دوستان مم ۲۰سالمه و میخوام ارتودنسی انجام دندونام کمی نامرتبه و کوتاه بلندن حالا فک پایینم عقبتر از فک بالاست ینی دوندونام روی هم قرار نمیگیرن ولی از اونجا ک لبام باریکه میترسم فک بالام بره عقب اونوقت خیلی بد میشه ظاهرم حالا مامانم میگه نرو اگه بد بشه و اینا چی ولی خب دندونام نامرتبه کسی تا حالا اینطوری بوده؟؟ظاهر واقعا بد میشه؟؟یا ن

و اینکه متخصص ارتو وقتی دندونامو دید گفت به نظر نمیاد دندون خراب داشته باشی و اینا ولی وقتی عکس کلی گرفتم خود متخصص نبود دکتره گفت ۴-۵تا ترمیمی داری حالا برم انجام بدم ک تا متخصص میاد دیگه ارتو رو شروع کنم یا بمونم متخصص بیاد عکسو ببینه بعد؟؟ اخه متخصصه ماه یه بار دو هفته ای ی بار میاد و اینکه دوندنای عصب کشی پر قبل از ارتو حتما باید روکش داشته باشن؟؟اگه کسی میدونه حتما بگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.