2777
2789

منم از خانوادم دورم ۲ ساعت ولی خب نزدیک هم باشیم مگه چکار خاصی براشون میکنیم؟

من همیشه دوست داشتم مستقل باشم 

ان شاالله خدا خودش حافظ هممون باشه

برای تو از خدا خیر و خوشبختی میخوام   دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم با حرفات آروم سدم  

قوی باش. نزار بقیه برات تصمیم بگیرن. یه مسایلی حتی شوهرم حق نداره دخالت کنه، چه برسه مادرشوعر.

کسی که انقدر وقیح به خودش اجازه میده جای یه انسان دیگه که اراده داره تصمیم بگیره باید زد تو دهنش

دست‌هایم را در باغچه می‌کارم، سبز خواهم شد می‌دانم، می‌دانم، می‌دانم و پرستوها در گودی انگشتان جوهریم تخم خواهند گذاشت.🕊🌱
قوی باش. نزار بقیه برات تصمیم بگیرم. یه مسایلی حتی شوهرم حق نداره دخالت کنه، چه برسه مادرشوعر. کسی ...

حق باشماست .خیلی خدا نشناس اصلا میترسم باهاش هم کلام بشم تا بحال 3تا زنداداش طلاق داد همسونم گفتن بخاطر دخالت این و خواهرش بوده

به نظرت خدا جواب ظالمارو میده؟من نمیدونم دردمو به کی بگم مادرشوهرم خیلی بدذات خیلی بدی درخقم کرده.ان ...

نشین تا جوابشو بده خدا!! اینجوری میبینی همه موهات سفید شدن و منتطری خدا جواب شونو بده😂 زندگی تو کن و هرجورم میخوای زندگی کن. خدا جواب نمیده. خودت جوری زندگی کن که منتطر جواب خدا نباشی

دست‌هایم را در باغچه می‌کارم، سبز خواهم شد می‌دانم، می‌دانم، می‌دانم و پرستوها در گودی انگشتان جوهریم تخم خواهند گذاشت.🕊🌱
حق باشماست .خیلی خدا نشناس اصلا میترسم باهاش هم کلام بشم تا بحال 3تا زنداداش طلاق داد همسونم گفتن بخ ...

خاک برسرش کنن. شوهرت مادر عوضیشو میشناسه؟؟؟

نزار تو زندگیت دخالت کنه یه بچه داری، 

خاک برسرش کنن. شوهرت مادر عوضیشو میشناسه؟؟؟ نزار تو زندگیت دخالت کنه یه بچه داری، 

قبول نمیکنه مادرش بدذات میگه مگه ماچقدر پدرمانرمون داریم من که حرفشو گوش نمیدم توام اهمیت نده مهم منم خداییشم راست میگه ولی خیلی میسوزم باحرفاش 

دایم فکر نمیکنم مادرشوهرم خیلی توی دیدن پدرومادرم اذیتم میکنه 

خدا ازین مادرشوهرا نگذره ک انقد خودخواهن،دقیقا میدونم چی میگی😔

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
قبول نمیکنه مادرش بدذات میگه مگه ماچقدر پدرمانرمون داریم من که حرفشو گوش نمیدم توام اهمیت نده مهم من ...

اگه شوهرتم رو حرفش خیلی حساب باز نمیکنه تو هم محل نده.

رها کن و واسه خودت زندگی کن و اجازه دخالت مطلقا نده. منم 23 سالمه ولی مجردم.

به مامان بابامم اجازه نمیدم برام تصمییم بگیرن. دیگه ببخشید مادر شوهر کیه که بخواد برای من، بکن ، نکن و نرو ، برو راه بندازه.