2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تک دخترم و شهر غریبم و عاشق پدر و مادرمم ولی قرار نیست تا ابد همه کنار هم زندگی کنیم هر کس باید راه خودشو پیدا کنه اگرم خدایی نکرده مشکلی بوجود بیاد در عرض چند ساعت میریم پیش خانوادمون دیگه

دایم فکر نمیکنم مادرشوهرم خیلی توی دیدن پدرومادرم اذیتم میکنه 

غلط کرده به اون چه ربطی داره آخه! 

دو بار جلوش وایسی بار سوم دخالت نمیکنه. اصلا به اون ربطی نداره

دست‌هایم را در باغچه می‌کارم، سبز خواهم شد می‌دانم، می‌دانم، می‌دانم و پرستوها در گودی انگشتان جوهریم تخم خواهند گذاشت.🕊🌱
اخه دامادش باهاش خوب نیست نمیذاره دخترش تنها بره خونش

خب چه ربطی ب تو داره . این مسئله اوناست. نزار برات تعیین تکلیف کنن. چندسالته

دست‌هایم را در باغچه می‌کارم، سبز خواهم شد می‌دانم، می‌دانم، می‌دانم و پرستوها در گودی انگشتان جوهریم تخم خواهند گذاشت.🕊🌱
۴

چهار ساعت  که راهی نیست  من ۱۶ ساعت  ازشون  دورم  اینجا  هم هیچ کسو  نداریم  فقط خودمون  وخدا  تازه  بابا  هم ندارم  یه مادرپیروتنها  ولی خداهست  نگران  نباش

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
۲۲

اصلا اجازه نده دخالت کنن که نزارن خانواده تو ببینی 😐😐😐 چقدر بیشعورن

چرا دوری ازشون خیلی سخته دوری 😭😭 مگه قرارهرچقدر زنده بمونیم که اونم از عزیزامون دور باشیم؟! هیچ ...

باز یادم افتاد ای خدا با درخواست انتقالیمون موافقت نشد😭😭😭اولش قبول کردن چقدر خوشحال بودم و برنامه میریختم داریم میریم شهرمون امروز گفتن نه 😭😭😭😭😭😭

چهار ساعت  که راهی نیست  من ۱۶ ساعت  ازشون  دورم  اینجا  هم هیچ کسو&nb ...

الهی عزیزم...بخدا من این فکرارو نمیکردم من اخه ازاین میسوزم که مادرشوهرم زندگی دخترشو زهرکرده حالانویت منه دامادش کامل شناخت داره میترسه دخترشو پرکنه نمیذاره تنهابره ازیه طرفم دستش کج مادرشوهرم ..چی بگم قضیه مفصل ..وگرنه شوهرمم خوبه اون میذاره برم خونه بابام ولی این پنج روزی که اینجام احساس میکنم بهم خوش نمیگذره 

باز یادم افتاد ای خدا با درخواست انتقالیمون موافقت نشد😭😭😭اولش قبول کردن چقدر خوشحال بودم و برنامه ...

ای جانم، عزیزم از خدا میخوام بری پیش خانوادت❤ 

همش فکروخیال توی سرمه بدم میاد منت بکشم بیام خونه بابام

منت کشی از کی؟

بلیط بگیر پاشو بیا😅 شوهرتو راضی کن مادرشو ول کن

الهی عزیزم...بخدا من این فکرارو نمیکردم من اخه ازاین میسوزم که مادرشوهرم زندگی دخترشو زهرکرده حالانو ...

توسرت  توکار زندگی  خودت  باشه،  فقط احترام  شوهرت  نگه دار بهش  توجه  کن  شوهرت بکشون  سمت خودت  اگه شوهرت پشتت باشه  مادر شوهرت  هیج کاری نمیتونه  بکنه  استرس نداشته باش 

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری