2777
2789
عنوان

وزن اضافه نکردن در بارداری

146 بازدید | 10 پست

سلام دوستان. من ۱۰ هفته و ۳ روزه باردارم. همه چی میخورم ولی  بیشتر اوقات حالت تهوع دارم و تا حال وزن قبل از بارداریم نه کم شده نه زیاد. ایا این طبیعیه؟؟ وزن اضافه کردن از چه هفته ای شروع میشه؟؟ خیلی نگرونم از این موضوع که چرا وزن اضافه نکردم لطفا ج بدین.  ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نه ده هفته بچه اندازه یه زیتونه

چرا وزنت اضافه شه

عجله نکن به زودیتبدیل به توپ میشی😂😂

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
من تا ۱۸هفته ثابت بودم الان ۲۲هستم دوکیلو اضافه کردم هفته نیم کیلو دکترم گفت خیلی خوبه نگران نباش نی ...

مرسی عزیزم از راهنمایی. چیکار کنم از هر چیزی نگرون میشم 🤷‍♀️🤦‍♀️

تو نه ده هفته بچه اندازه یه زیتونه چرا وزنت اضافه شه عجله نکن به زودیتبدیل به توپ میشی 😂😂

😅😅😅😅 خب نگرون میشم دیگه چیکار کنم. گفتم نکنه مشکلی پیش اومده باشه واس همین نگرون میشم. مرسی عزیزم از راهنماییت 😊😊🥰🥰

😅😅😅😅 خب نگرون میشم دیگه چیکار کنم. گفتم نکنه مشکلی پیش اومده باشه واس همین نگرون میشم. مرسی عزیز ...

نه عزیزم منم 9 هفتمه . شاید وزن کمم کرده باشم بخاطر حالت تهوعم ولی طبیعیه اصلا غصه نخور

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍