2777
2789

بعد لیرز فقط با ژیلت باید زد

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد لیرز فقط با ژیلت باید زد

مطمئنی؟

خدایا شکرت بابت تمام نعمتهای خوبت❤خدا جونم ازت می خوام بە تمام مردم جهان آرامش ببخشی و هیچ جای این کرە خاکیت ظلم و ستم و نابرابری نباشە🌹🙏
مطمئنی؟

اره.اپیلاسیون با موم فولیکول اونارو تحریک میکنه برای رویش دوباره

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
منظورم اینکه کلا لیزر نرم آخه 6جلسه دیگه بایدبره اونم دوماه سه ماه شش ماهه وبعد سالی یکبار می خوام ا ...

من هم از آذر پارسال مرفتم و تو خونه اپیلاسیون میکنم یا موبر میزنم 

موهام کرکی شدن کم و نازک

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
در حین جلسات باید با ژیلت زد بعدش اپیلاسیون یا اپیلیدی باید کرد 

ابجیم رفت لیرز.گفت با موم دیگه نزنی

خیلباهم همینجا گفتن اینارو باید با ژیلت زد فقط

اره.اپیلاسیون با موم فولیکول اونارو تحریک میکنه برای رویش دوباره

چە جالب 

مرسی 🌹

منم می خوام لیز کنم ولی این نکتە رو نمیدونستم

خدایا شکرت بابت تمام نعمتهای خوبت❤خدا جونم ازت می خوام بە تمام مردم جهان آرامش ببخشی و هیچ جای این کرە خاکیت ظلم و ستم و نابرابری نباشە🌹🙏
چە جالب  مرسی 🌹 منم می خوام لیز کنم ولی این نکتە رو نمیدونستم

منم نمیدونستم.اینجا تو تاپیکای بچها دیدم کسایی که رفتن اینو میگفتن

ابجیمم رفت همینو گفت بهم گفته دکتر

ابجیم رفت لیرز.گفت با موم دیگه نزنی خیلباهم همینجا گفتن اینارو باید با ژیلت زد فقط

گفتم که 

تا لیزر میری باید ژیلت بزنی 

بعدش دیگه ژیلت نباید بزنی اصلا

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
گفتم که  تا لیزر میری باید ژیلت بزنی  بعدش دیگه ژیلت نباید بزنی اصلا

من خودم نمیدونم و نرفتم.

ولی اینجا بچها گفتن که باید زیلت زد

خیلیا هم چند سال بود لیرز رفته بودن فقط گفتن ژیلت میکشیم

بر اساس تجربه بقیه گفتم.👌🏻