2777
2789
عنوان

احتمال حاملگی پوچ😕

183 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها من رفتم سونو گفت ۵ هفته و ۴ روز ساک مشاهده شد ولی جنین نبود. هفته بعد باز قراره برم

یعنی چی ؟احتمالا پوچه؟

کسی بوده تو این شرایط و بعد جنین دیده شده باشه؟

امیدی هست چون خدایی هست  

نه..زندایی من تاخیلی وقت میرفت دکتر جنینو نمیدیدن..الان دخترش یک سال وچهارماهشه..انشاءالله ک بارداری سالمی داری عزیزم

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه..زندایی من تاخیلی وقت میرفت دکتر جنینو نمیدیدن..الان دخترش یک سال وچهارماهشه..انشاءالله ک بارداری ...

خدا حفظش کنه.خدا از دهنت بشنوه عزیزم

امیدی هست چون خدایی هست  

گاهی دیده نمیشه صبر کن ۸هفته برو ک انشالله قلبشم ببینی

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

ن اصلا گلم منم دقیقا هفته شما و روزشما رفتم گفت فقط ساک چون قبلا سابقه بارداری پوچ داشتم پرسیدم ایا پوچه گفت هیچکس توی این هفته داخل ساکش ن جنین داره نه کیسع زرده ن قلب