2777
2789
عنوان

رفتار مادرم

91 بازدید | 6 پست

سلام خانوما دیشب داشتیم  با مامانم حرف میزدیم یهو بهم گفت منم از شوهرت راضی نیستم دیگ اونی ک میخوام نشد منم برگشتم گفتم میخواستی چجوری باشه میگ هرچقدر خوبی میکنیم انگار وضیفس انقدر ناراحت شدم رومو برگردوندم گریه کردم  بخدا شوهر من اخلاقش با اینا خیلی خوبه درسته کم حرف و خجالتیه ولی بد نیس باهاشون هرجا بگن با ماشینش میبره اومدنی دست خالی نمیاد خلاصه نمدونم چرا این حرفو زد از دیشب باهاش حرف نزدم الان داره غر میزنه ب خواهرم ولی تموم حرفاشو ب من میگه توروخدا مشکل از شوهر منه یا این

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه اسم مادرشوهر بد در رفته  مادر زن بیشتر از اون دخالت میکنه ممتها دختر نمیره ب شوهر بگه

دقیقا همینطوره و با پیگیری  شما و صحبت با مادر متاسفانه تاثیری نخواهد گذاشت. مادرها فکر میکنن چون دخترشون را بزرگ کرده و شوهر دادن .همسر انها هر کاری بکند وظیفه دارد و حتی کمه

به دعای شما برای سلامتی مادرم سخت نیازمندم❤

مشکل ازشماست که اخلاق امسرتان راوقتی می شناسیدبازگونکرده ایدوبدتراینکه بابت همچون حرفی ناراحت شده اید.قوی باشید.بی ادب وبی حرمت نه،قوی.

سیاست به خرج بدهیدوبگوییدنه همسرم به خاطرخجالتی بودن است و....خوبی های همسرتان رابگویید.مثلاجلوی خانواده تان ازهمسرتان تشکرکنید.یااینکه دست پرمی روید،بگوییدمی خواستیم بیاییم مثلاامین جان گفتندفلان چیزابخریم ببریم حتما.یاهرچیزدیگری.

مشکل ازشماست که اخلاق امسرتان راوقتی می شناسیدبازگونکرده ایدوبدتراینکه بابت همچون حرفی ناراحت شده ای ...

بخدا میگم من اصلا از بدی شوهرم پیش اینا نگفتم  خودشم میدونه همه پیشنهادا رو شوهرم میده مثلا میگه پاشو امروز بریم خونه مامانت یا مامانتو ببریم ی جایی ولی انگار خیلی خوبه وضیفه شده میگ چرا شوهرت یلدارو تبریک نگفت بهم