2777
2789
عنوان

هرچی گرون تر میشه برکتش کم میشه 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 52 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا جالب اینجاس با این اوضاع داقون دائمم اطرافیان زنگ میزنن بخودت یا مادرت میگن بچه دارنشدی یدونه ب ...

اره واقعا

مادرشوهر منم گیر داده میگه بچه بیار چن وقت پیش گفتم مادرجان تقریبا ده میلیون پول سونو و ازمایش میشه تقریبا پنج میلیونم زایمان اونم حالا تو ی بیمارستان دولتی داری بده بیارم ما که نداریم😂😂😂دیگه نمیگه بچه بیار

لا إله إلّا اللّه

مشکل من اینه که که وقتی همه چی گرونه نمیرم به مواد غذایی ای که باعث تنوع میشن پول بدمم مثلا کدو سبز کلی پر خاصیته و میشه باهاش کلی غذا درست کرد ولی موقع خرید میگم حالا پول به کدو ندیم نمی‌میریم که و یه عالمه از این دست مثال ها 

مثلا با لوبیا سبز هم کلی میشه تنوع داد نمیخرم

اینجوری میشه که تنوع غذایی کم میشه مرغ و گوشت هم زود تموم میشه 

.

[QUOTE=169271691]اره واقعا مادرشوهر منم گیر داده میگه بچه بیار چن وقت پیش گفتم مادرجان تقریبا ده میلیون پول سونو و ا 

بازخوبه مادرشوهرت میگه 😂😂مادرشوهرمن ک ازخداشه ما بچه نیاریمو طلاق بگیریم 😔😔

کل فامیلمون مثلا خالم زنگ میزنه بمامانم بعد میگه الی بچه نداره بگو بیاره بابا سنش میره بالا یا عمم همینطور یا حتی دوساش دلم برامامانم میسوزه حس میکنم ناراحت میشه میدونه حتی شوهرمم بچه نمیخاد بیشتر ناراحت میشه یکی نیس بگه بشما چه ربطی داره اصلا حالا گرونی ک یه موضوع وخیمه بدتر سرک کشیدن تو زندگی بقیه نمیدونم چه فایده داره اخه اه 😖😖

مشکل من اینه که که وقتی همه چی گرونه نمیرم به مواد غذایی ای که باعث تنوع میشن پول بدمم مثلا کدو سبز ...

اره دقیقا همینجوریه 

پارسال با ی میلیون کلی وسایل میخریدیم الان با ی میلیون فقط وسایل ضروری.... البته برای دونفر

لا إله إلّا اللّه