2777
2789

خانمهایی که دو فرزند همجنس دارید ، همیشه احساس نمی کنید یه چیزی تو زندگیتون کمه؟

یا احساس نمی کنید یه کفه ترازوی زندگیتون خالیه؟

این احساس بعد از چند سال می تونه باقی بمونه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که تو یه دونش موندم 

منم دقیقا

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

من دومیو باردارم

هفته ای اخرمه

اولی دختره دومی پسر

به لحاظ اعصاب کشش بچه سوم رو ندارم دیگه خودم

اما همش ناراحت دخترمم میگم خواهر نداره اگه شرایط خودم جور بود و میدونستم سومی دختره حتما میاوردم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه های هم جنس خیلی خوبه بخصوص فاصله سنیشون کم باشه باهم همبازین علایقشون یکیه بعدا بخان کلاس ورزشی یا زبانی چیزی برن باهم میرن بیشتر به درد هم میخورن من دوتاپسر دارم خودشون باهم بازی میکنن کاری به کار من ندارن

هرچند دوست دارم دختر داشته باشم ولی اگه انتخاب هم با خودم بود دوتا همجنس انتخاب میکردم

من عاشق یه پسر یه دختر بود ..یا دو دختر....ولی از بس دخترم اذیت میکنه فکر هم نمیکنم به دومی

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم