2777
2789
عنوان

شب یلدایی🥺😔

189 بازدید | 16 پست

بخدا نه عقده ای ام نه ندید بدید ولی دلم شکست چون دوستام که عقد بودن عکس شب یلدایی که براشون کادو آوورده بودن رو گذاشتن،ولی من چی.....😢🥺😔

هیچ کمبودی هم ندارم بخدا ولی شوهرم دلمو شکوند حس میکنم نه براش مهمم نه توجه میکنه با اینکه اونا هم رسم داشتن بازم چند روز پیش گفتم خب مرده شاید سر درنیاره از این رسم ها،بهش هم گفتم ولی گفت نمیخرم،کاش خودمو کوچیک نمی‌کردم حماقت کردم گفتن اصلا😔خیلی دلم گرفته.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب چرا حماقت باید بخرن حتی شال یع کیک و گل

برا ما رسمه هم لباس زمستونی، آجیل هم یه تیکه طلا با گل و......

بخدا تو خونه بابام از همه دخترها فامیل بیشتر طلا دارم انتظار یه شاخه گل داشتم یا یه روسری با سلیقه خودش فقط همین بخدا....😔

چرا نمیخره خب دستش تنگه؟؟

نه والا،مطمئنم پول داره الان....

منظور منم طلا یا چیز گرونی نبود کادوهای بقیه رو که میبینم میگم یعنی اندازه یه شاخه گل هم نبودم😢

چرا نمیخره خب دستش تنگه؟؟

دوسال بود برام میووردن همه چی بجز طلا 

امسال سرم شلوغه درگیر مقاله واینجور چیزام حوصله درست کردن مخلفات یلدایی رو نداشتم واینکه دایی مادرشوهرمم بعلت کرونا فوت کرده 

دوسال بود برام میووردن همه چی بجز طلا  امسال سرم شلوغه درگیر مقاله واینجور چیزام حوصله درست کر ...

واای عزیزم شرمنده من خوابم میاد اشتباهی بجای استارتر شمارو ریپلای کردم

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍