2777
2789

بخاطر ضعیف بودنت بخاطر خیلی چیزا همه دست کم بگیرنتو بهت پشت کنن و بدونی تنها یه راه داری و اون موفقیته تا بتونی به همشون انوقت تو پشت کنی

خودم پشت کردم ب همع کس و همع چی و تو بدترین روزام خودم بودم و ی اتاق12متری

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان تو همین حالم مهم نیست خیلی وقت فمیدم ادمها دیگه به درد نمیخورن نه خوش میگذره باهاشون نه پشتتن نباشن بهتر 

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان تو همچین موقعیتیم حتی از فکر خوابم نمیبره هیچ راهی جز موفق شدن ندارم

میشی 

ادما ک هیچوقت خوبیتو نمیخوان با وجودشون فقط دست و پا گیر میشن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یعنی امشب فقط حس کردم خودم و دارم و خدا...

تنهایی دل گندت میکنه 

چون غیر خودت و خدات کسی رو هم نداری ادما تا جایی ک باب میلی هستن

فقط باهاشون خوشی 

وگرتهبون یا نبودنت اهمیتی نداره براشون

به قول کوروش

هرجا که دیدی بودن یا نبودنت هیچ فرقی برای کسی نداره نبودنت رو انتخاب کن

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر
فقط باهاشون خوشی  وگرتهبون یا نبودنت اهمیتی نداره براشون به قول کوروش هرجا که دیدی بودن یا ن ...

دلم میخواد ی مدت غیب شم فقط تلاش کنم تلاش تلاش بدون ک ب کسی حرفی بزنم که برنامم چیه برا زندگیم و موفق که شدم انوقت خودشون ببینن 

دلم میخواد ی مدت غیب شم فقط تلاش کنم تلاش تلاش بدون ک ب کسی حرفی بزنم که برنامم چیه برا زندگیم و موف ...

تو ذهنت کاری کن ک فک کنی اونا اصلا نیستن .بعدش فقط تلاش کن تا میتونی 

اول باید رویاتو بسازی بعدش تا تهش میری 

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر
تو ذهنت کاری کن ک فک کنی اونا اصلا نیستن .بعدش فقط تلاش کن تا میتونی  اول باید رویاتو بسازی بع ...

برام دعا کنید گاهی فقط رویا میسازم اما انقدر ادما بهم بدی کردن خورد خورد وجودم نمیدونم چجوری تیکه تیکه هامو جمع کنم و پاشم و شروع کنم

برام دعا کنید گاهی فقط رویا میسازم اما انقدر ادما بهم بدی کردن خورد خورد وجودم نمیدونم چجوری تیکه تی ...

برات دعا میکنم عزیرم

ک موفق باشی دل پاک باشی بهترین باشی