2777
2789
عنوان

تورو خدا بگید چیکار کنم جوش صورتم بره و صاف بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 21867 بازدید | 64 پست
صورتم هم کدر  شده هم جوشی   انقدر   دوستام مسخرم کردن    که  دلم میخوا ...

دوستات غلط کردن هرکی تو یه دوره از زندگیش جوش میزنه خواستی بیا تلگرامی جایی بیشتر راهنماییت کنم ولی اینایی که گفتم بزن پوستت عالی میشه 

تآ زَمآنیْ کِهْ رِسیدَنْ بِهْ تُو اِمْکآنْ دآرَدْ∞❤️ زِنْدگی دَرْد قَشَنْگیستْ کِهْ جَرْیآنْ دآرَدْ🖇💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم من فقط چونم جوشای زیر پوستی میزنه.میشه راهنماییم کنی.پوستم چربه

روتین داری ؟؟یعنی ژل شستشو ...آبرسان ...ضدآفتاب ؟؟؟

تآ زَمآنیْ کِهْ رِسیدَنْ بِهْ تُو اِمْکآنْ دآرَدْ∞❤️ زِنْدگی دَرْد قَشَنْگیستْ کِهْ جَرْیآنْ دآرَدْ🖇💕
پوستت چرب ولی کم آبه یعنی دهیدراته است باید اول ژل شستشو بخری ....یونی ...لافارر ...درماسیف ...سیگل ...

یه محصولات درمالند  فکنم‌‌ خریدم  هم‌ژل  پاک کننده عمیق  پوست داره هم ماسک ضد جوش  هم   یه اسپری  تونر داره  هم   یه اسکراب     اینا    خوب نیست ؟؟؟؟

پوستت خشک نیست دهیدراته است یعنی چرب کم آب پوست برای جبران خشکی بیشتر چربی ترشح می‌کنه جوش میزنی بدت ...

برای جای جوش چی خوبه وبرا روشن شدن پوست 🌹🌹🌹🌹

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
صورتتو فوم یا هر شوینده صورتی ک استفاده میکنی  بشور خشک کن بعد شکر ۲ قاشق مربا خوری+۱۰ ۱۵ قطره ...

عزیزم لطفا ماسک شکر و آبلیمو معرفی نکن آبلیمو به شدت اسیدیه بعد یه مدت پوست داااغون و حساس و نازک و پر جوش میشه شکرم دونه درشته اسکراب نیست که پوست لایه شاخیش خراب میشه 

پوستت چرب ولی کم آبه یعنی دهیدراته است باید اول ژل شستشو بخری ....یونی ...لافارر ...درماسیف ...سیگل ...

۱ خط کوفتی افتاده رو پیشونیم اینو هرکارش کردم نرفت میترسم کرم بزنم میخواستم برم پلاژن تراپی میترسم بیفایده باشه

یه محصولات درمالند  فکنم‌‌ خریدم  هم‌ژل  پاک کننده عمیق  پوست داره هم ماسک ضد جو ...

عوضشون کن به پوستت نساخته احتمالا ....اینایی که گفتم بگیر آبرسان فراموشت نشه خواستی بیا تلگرام یه عکس از جوشات فقط بفرست بیشتر راهنماییت کنم 

عزیزم لطفا ماسک شکر و آبلیمو معرفی نکن آبلیمو به شدت اسیدیه بعد یه مدت پوست داااغون و حساس و نازک و ...

ولی من پوستم ک جوش میزد یا بعد از شستو شو پوست پوست میشد خوب شد کامل

شما باید بری دکتر پوست که از ریشه درمان بشی یخرده هزینه برداره ولی ارزش داره...دیگ از من بدتر نبود صورتم کهیر میزد رو کمرم گوشم اصن افتضاااااح...رفتم دکتر خووب شدم دیگ اونجوری جوش نمیزنم

۱ خط کوفتی افتاده رو پیشونیم اینو هرکارش کردم نرفت میترسم کرم بزنم میخواستم برم پلاژن تراپی میترسم ب ...

نه نترس احتمالا پوستت از خشکی چروک زده اول یه آبرسان خیلی خوب بگیر جنس پوستت چیه مخصوص پوستت باشه بعدش روزی دوبار ضدچروک رزالیا رو بگیر بزن دقیقا همونجا ماساژ بده اگه پوستت چرب نیست حتما روزی پنج دقیقه یا یک ربع پوستت با روغن هسته انگور ماساژ بده اون قسمت خیلی موثره