2777
2789
عنوان

تورو خدا بگید چیکار کنم جوش صورتم بره و صاف بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 21861 بازدید | 64 پست
ولی من پوستم ک جوش میزد یا بعد از شستو شو پوست پوست میشد خوب شد کامل

عزیزم شاید الان خوبه ولی آبلیمو اسیدیته اش ۲.۲ایناس پوست ۵.۵خیلیی فرق داره خیلی دوست نازک میشه شدیدااااا و حساس به آفتاب و نور و سرما و گرما ....شستشو هم باید با ژل شوینده باشه نه صابون و شامپو بچه و اینا...

تآ زَمآنیْ کِهْ رِسیدَنْ بِهْ تُو اِمْکآنْ دآرَدْ∞❤️ زِنْدگی دَرْد قَشَنْگیستْ کِهْ جَرْیآنْ دآرَدْ🖇💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱ خط کوفتی افتاده رو پیشونیم اینو هرکارش کردم نرفت میترسم کرم بزنم میخواستم برم پلاژن تراپی میترسم ب ...

اگه بتونی هزینه کنی فعلا اینایی که گفتم انجام بده کلاژن تراپی خوبه اتفاقا جای خیلی خوبی بری ولی آبرسان و ضدچروک فراموشت نشه 

تآ زَمآنیْ کِهْ رِسیدَنْ بِهْ تُو اِمْکآنْ دآرَدْ∞❤️ زِنْدگی دَرْد قَشَنْگیستْ کِهْ جَرْیآنْ دآرَدْ🖇💕
عزیزم شاید الان خوبه ولی آبلیمو اسیدیته اش ۲.۲ایناس پوست ۵.۵خیلیی فرق داره خیلی دوست نازک میشه شدیدا ...

ی سوال روتین پوست ترتیبش چیه

موقعی ک ارایش ندارم و موقعی ک ارایش دارم ترتیب جفتشو برام میگی لطفا

الان هیچی..قبلا خیلی رسیدگی میکردم.فقط اینکه ضد آفتاب یا هیچ نوع کرمی رو صورتم نمیشینه و بیشتر جوش م ...

خب ببین اینطور که من فهمیدم لایه شاخی پوستت یعنی اپیدرم سطحی ترین لایه پوستت ضخیم شده بهترین کرمها و ابرسانهارم استفاده کنی فایده نداره تا لایه برداری نکنی اول ژل شستشو مخصوص پوستت بگیر بعد آبرسان مخصوص پوستت معرفی کردم تو صفحه های قبل چرب و خشک داره مخصوص پوستت ...ضدآفتاب داشته باش واما اصلی ترین راه برای پوستت جوش زیرپوستی یعنی همین ضخیم شدن اپیدرم چربی زیر پوستت جمع شده نمیتونه نفس بکشه باید حتما حتما لایه برداری کنی ...اسکراب شون بگیر فعلا هفته ای سه بار استفاده کن اگه پوستت حساس نیست کی استفاده میکنی ؟؟؟اخر حموم دوستت نرم و مرطوبه تا دوماه ....تاثیر داشت که حتما داره همچنان ادامه بده روتینت رو ...ولی چون خیلی ضخیم شده باید لایه بردار شیمیایی بگیری آردن ده درصد ...لایسل ۱۵درصد ...یا درمومدیک ۱۰درصد یکیش هفته ای دوبار شب میزنی صبح با ژل میشوری ضدآفتاب میزنی فقط شبا میزنیش پوستت عادت کرد میکنی هر شب به مدت دوماه حتمااااااا خوب میشی پوستت خیلی شفاف و خوب میشه جوشات میاد سطح پوستت کامل میرم اول که ک زدی دیدی جوش میزنی نترس برون ریزیه درست میشه

روتین  پوست  رو  لطفا بگید  چطور  استفاده کنیم     بدو ...

آرایش فعلا نکن اگه میتونی سمت کرمپودر خواهشاً نرو فعلا خیلی اصرار داری ضدآفتاب رنگی بزن لافارر خوبه ژنو ....اول اگه آرایش میکنی صورتت رو با شیر پاک کن یا میسلار واتر البته میسلار برای گاهی اوقات طولانی مدت ضرر میزنه ....روغن جوجوبا بهترینه از اینستاگرام بخر از مزرعه روغن اصله ضررم نمیزنه بعد پاک کردن آرایش باید صورتت با ژل شستشو میشوری مخصوص پوست چرب یکی از اون مارکا که معرفی کردم بعدش صورتت خشک میکنی ابرسانتو میزنی ضربه ای بزن لافارر عالیه ژنو لایسل و..فیس دوکس .....بعد این مرحله ضدجوشتو بزن بعد جذب ابرسانت اول اریترومایسین بزن ژل یا محلول اگه ساخت ادامه بده نساخت عوضش کن ضدجوش لایسل ..سیگل یکیش بگیر ...بیرون رفتی ضدآفتاب اگه بی رنگ بود فقط ژل و باقی ....رنگی بود میسلار یا روغن پاک کننده .....هفته ای دوبار ماست کم چرب با سدر و حنا رنگی با ماست کم چرب بزن 

استوریاش پلاژن زده خودشم گفت پلاژن تراپی🤔

نه نرو فقط فقط اگه دکتر متخصص پوست برو آرایشگاه و اینا نه 

ی سوال روتین پوست ترتیبش چیه موقعی ک ارایش ندارم و موقعی ک ارایش دارم ترتیب جفتشو برام میگی لطفا

گفتم تو پستها عزیزم فکر کنم ریپلایت کردم برو کامل ببین 

روتین  پوست  رو  لطفا بگید  چطور  استفاده کنیم     بدو ...

اینارو گفتم عزیزم 

کلینیکه جای خوب سراغ داری شما تهران؟؟

یدونه تو ولنجک میشناسم کارش خیلی خوبه اینستاگرام داری؟