2777
2789

هر کرمی  که تاقیر گذاره  با قیمت  مناسب بهم معرفی کنید      هم  صورتم  خیلی جوش داره و  پوسته پوسته است   و  دور  چشمم چروک شده  از قیافه  افتادم    فامیلامون  تماس  تصویری  گرفته  بود   بعد مسخرم  کردن  😪  خیلی  کدر و  جوش جوشی شدم     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هررررروز حتما برو دوش بگیر ،،،،و تو حموم هم صورتت رو با صابون بشور (هفته ای یه بار کیسه بزن به صورتت))

هم چربی اضافه پوستت می‌ره و جوش نمیزنی 

هم اینکه آب  و بخور توی حموم خودش یه ترمیم کننده زخم و لکه هست ،،،،،،هروز که میری حموم پوستت بازسازی میشه و لکه های جوش میرن ،،،،مطمعم باش 

صورتت خیلی شفاف و روشن و پوستت بازسازی و ترمیم میشه 

والا اینجا ی خانومی بود میگف ک پودر واجبی و حنای بی رنگ رو با ابجوش قاطی کنید به شکل خمیر درمیاد بعد با گوش پاک کن به مدت یه دقیقه بزارین رو جوش در عرض ی ساعت شگف زده بشین میگف دختر عمم هرچقد هزینه کرد و دکتر رف برا پوستش نتیجه نگرف تا این روش رو انجام داده خب شده 😑

پوستت چرب ولی کم آبه یعنی دهیدراته است باید اول ژل شستشو بخری ....یونی ...لافارر ...درماسیف ...سیگل ویتامین سی ...ووچه...یکیش پیدا کن بخر اول .....دوم آبرسان ضروری ضروری لافارر مخصوص پوست چرب ...ووچه ...فیس دوکس پوست چرب یا ژنو پوست چرب یکی از این مارکا بخر ...ضدآفتاب بخر حتما لافارر ...بی رنگ ژنو بی رنگ ژوت یا لوسیون آردن سفید رنگ اینا سبکن یکیش بخر .....پوستت عالی میشه استفاده کن یدونه آبرسان یدونه ژل یدونه ضدآفتاب فعلا ...ماسک حنا و ماست ...سدر و ماست ...با یدونه ضد جوش اریترومایسین 8تومنه محلول یا ژل پوستت عالی میشه من مشاورم سوالی داشتی بپرس

تآ زَمآنیْ کِهْ رِسیدَنْ بِهْ تُو اِمْکآنْ دآرَدْ∞❤️ زِنْدگی دَرْد قَشَنْگیستْ کِهْ جَرْیآنْ دآرَدْ🖇💕
پوستت چرب ولی کم آبه یعنی دهیدراته است باید اول ژل شستشو بخری ....یونی ...لافارر ...درماسیف ...سیگل ...

صورتم هم کدر  شده هم جوشی   انقدر   دوستام مسخرم کردن    که  دلم میخواد بمیرم  

پوستت خشک نیست دهیدراته است یعنی چرب کم آب پوست برای جبران خشکی بیشتر چربی ترشح می‌کنه جوش میزنی بدتر باید حسابی هیدراته اش کنی فقطم ازین مارکایی که گفتم فعلا بخر .....کرم دور چشمم بگیر یا فیس دوکس آبی رنگ ...یا رزالیا ...درماسیف ..ژوت 

تآ زَمآنیْ کِهْ رِسیدَنْ بِهْ تُو اِمْکآنْ دآرَدْ∞❤️ زِنْدگی دَرْد قَشَنْگیستْ کِهْ جَرْیآنْ دآرَدْ🖇💕

صورتتو فوم یا هر شوینده صورتی ک استفاده میکنی  بشور خشک کن بعد شکر ۲ قاشق مربا خوری+۱۰ ۱۵ قطره اب لیمو تازه

قاطی کن با انگشت دورانی رو پوستت بزن ۵ تا دقیقه ماساژ بده بشور بعدش سفیده تخم مرغو با چنگال بزن ۳ دقیقه ک ی کوچولو کف کنه با براش یا قاشق بزن رو پوستت روش دستمال کاغذی بزار نیم ساعت بعد ک کامل خشکه خشک شد اروم بکن از پوستت بعدش بشور ی تیکه یخ قالبی بردار ماساژ بده ب پوستت ۲ تا ۳ بار در هفته

۲ تا قاشق برنجو با ی لیوان اب بپز با حرارت کم برنج ک پخت باهاش دوتا ماسکی ک میگمو درست کن اب برنج پخته شده ۳ روز قابل نگه داری بریز تو ظرف اسپری بعد از شستن ماسک اسپری کن رو صورتت نشورش ۲ ساعت

برنج پخته شده+زردچوبه نصف قاشق چایخوری+۴ قطره ابلیمو نیم ساعت رو پوستت بمونه بعد بشور

برنج پخته شده+دارچین+اگر عسل داشتی ۱ قاشق مربا خوری