2777
2789
عنوان

عمل جنیوپلاستی یا جراحی چانه

72 بازدید | 18 پست

دوستانی که این عملو انجام دادن راسته که صورت کشیده میشه؟

من صورتم گرده و چونم عقبه میخام این عملو انجام بدم نمیخام صورتم دراز بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو شرایط شما نیستم پس نمیتونم نظری درباره شخص شما داشته باشم ولی کلا عقیده ام اینه هر چیزی که خدا آفریده متناسب با شرایط فیزیولوژی بدن ماست واگر اونو از حالت طبیعی خارج کنیم انگار تعادل کل بدنمونو به هم زدیم...

هرچه پول درمیارم میریزم داخل چانم ۶ ماه هم ژل برام نمیمونه واسه من زیادی عقبه و کوچکه

یعنی با یک یا دو سی سی ژل هم طبیعی نمیشه؟

نه اینکه خیلی چونه دراز بشه عین بلاگرها

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

من تو شرایط شما نیستم پس نمیتونم نظری درباره شخص شما داشته باشم ولی کلا عقیده ام اینه هر چیزی که خدا ...

نه عزیزم

بعضیا فکشون مشکل داره

چونه انگار ندارن یا عقبه

یعنی با یک یا دو سی سی ژل هم طبیعی نمیشه؟نه اینکه خیلی چونه دراز بشه عین بلاگرها

دو سیسی ژل میزنم توش تازه یکم میاد جلو دوسیسی میشه ۱۴ تومن بعد ۶ ماه هم دوباره برمیگرده

دو سیسی ژل میزنم توش تازه یکم میاد جلو دوسیسی میشه ۱۴ تومن بعد ۶ ماه هم دوباره برمیگرده

۱۴ میلیون 💔😑

یا خدا

برو پیش یه جراح فک خوب تا ببینه

پیش این دکترهای زیبایی بیخود ترو