2777
2789
عنوان

سونو ان تی و جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 71 پست
دیگه ۱۷ هفته قشنگ مشخصه

اخه سن جنین خیلی زیاد حساب کرده دوسه هفته بیشتر زده گفتم شاید هنوز التش تشکیل نشده

یه مادر 21ساله یه پسمل خوشکل ودخمل ناز دارم برای سلامتیشون میشه صلوات بفرستی دوستم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بچه سمت راست بود علایمم فرق میکرد با این حال از استرس تو این مدت باور نمیکنی موهام سفید در اومده ...

عزیزم از ته دلم برات دعا میکنم...شوهرم چن روزه مرتب روزه س‌...بهش میگم حتما دعات کنه😘😘😘

اره بچه سمت راست بود علایمم فرق میکرد با این حال از استرس تو این مدت باور نمیکنی موهام سفید در اومده ...

منم بچم سمت راسته یعنی پسره???اخه انومالی گفت دختر ولی خودم مطمئن نیستم

یه مادر 21ساله یه پسمل خوشکل ودخمل ناز دارم برای سلامتیشون میشه صلوات بفرستی دوستم ...

عزیزم ۲۲سالته و بچه دوم و بارداری ؟چرا اینقد عجله کردی تو که سنی نداری 

بچه اولت چندسالشه ؟

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍
منم بچم سمت راسته یعنی پسره???اخه انومالی گفت دختر ولی خودم مطمئن نیستم

میگن سمت راست و جفت خلفی معمولا پسرن ولی خب انومالی هرچی بگه همونه

منو ابجی کوچولوت بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوت هستیم عزیزم💓💓💓
عزیزم ۲۲سالته و بچه دوم و بارداری ؟چرا اینقد عجله کردی تو که سنی نداری  بچه اولت چندسالشه ؟

ناخواسته بود اصلا شرایطشو نداشتم اول خواستم سقط,کنم که شوهرم راضی نشد یک سال وچهار ماه خیلی سخت بود

عزیزم ۲۲سالته و بچه دوم و بارداری ؟چرا اینقد عجله کردی تو که سنی نداری  بچه اولت چندسالشه ؟

دلم میخواست باهم بزرگ بشه که دیگه راحت باشم دخترمم 2 سالشه الان که گفتن دختره پشیمون شدم که چرا باردار شدم تازه دخترم بزرگ. شده بود یکم راحت شدم دوباره خودمو. درگیر کردم اگه پسر بود حداقل اینکه دیگه به بچه فکر نمیکردم بخاطر شوهرم

منو ابجی کوچولوت بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوت هستیم عزیزم💓💓💓