2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاقو چجوری بود کسی حمله کرد تو حمله کردی کهنه بود نو بود چجوری بود؟

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

چاقو چجوری بود کسی حمله کرد تو حمله کردی کهنه بود نو بود چجوری بود؟

نه سه نفر بهم کادو دادن اولیش کوچیک بود دومی یکم بزرگ تر سومیشم ساتوراشپزخونه بود خیلیم تیز بودن خوشحالم بودم

همیشه هرخوابی می‌بینید توکل کنید و به خود بگویید خداوند انشالله در ان خیر است

من کلی عروسک طراحی کردم داخل آرام تویز هست برید ببینید کدومو دوست دارید در گوگل سرچ کنید: آرام تویز برای هدیه عالیه.
نه سه نفر بهم کادو دادن اولیش کوچیک بود دومی یکم بزرگ تر سومیشم ساتوراشپزخونه بود خیلیم تیز بودن خوش ...

خیر و روزی سرراهت هست و پیروزی بر زبان تیز دشمنان و بدخواهات،غلبه بر دشمن داری و ۳پیروزی و اتفاق پشت هم واست هست که شادت میکنه انشاالله.

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

وای جدیییی؟؟؟خیییلی خوبه کهههه خواب دیدم بهم کادو میدن چاقو

تعبیر خوابت چی بود    برات خواستگار اومد؟    یا خودت متاهل بودی  فرزند پسر گیرت امد    

خدایا    سرانجام کار چنان کن که تو خشنود باشی و ما رستگار   😍😚 خدایا به حرمت شهید بزرگوار   کسی که اسمش حتی ارامبخشه    شهید ابراهیم هادی      حاجت همه حاجتمندا رو روا بدار     آمین 
خیر و روزی سرراهت هست و پیروزی بر زبان تیز دشمنان و بدخواهات،غلبه بر دشمن داری و ۳پیروزی و اتفاق پشت ...

من خواب دیدم  داداشم از مسافرت   برام  به عنوان هدیه یه عالمه چاقوی بسته بندی شده میاره  بنظرت  تعبیرش چی  هست

خدایا    سرانجام کار چنان کن که تو خشنود باشی و ما رستگار   😍😚 خدایا به حرمت شهید بزرگوار   کسی که اسمش حتی ارامبخشه    شهید ابراهیم هادی      حاجت همه حاجتمندا رو روا بدار     آمین