2777
2789
عنوان

ژله تزریقی

84 بازدید | 3 پست

سلام برای ژله تزریقی خامه یا ژله مخصوصی نیازه؟؟

یا با همون خامه صورتیا و ژله عاديا میتونم درست کنم؟؟

بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم....                                                                                                                 مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده            (چیماندا انگوزی ادیشی)

ژله باید آلوئه‌ورا باشه که شفاف باشه

خامه هم همین ساده ها اوکیه

یه پودر ژله با رنگ متفاوتم بخر که وقتی کار تزریقت تموم شد یه کمی بریزی روش بزاری ببنده که واسه برگردوندن، خامه ها آب نشه بزنه بیرون

آدمی شاگرد و درد اُستاد اوست…
ژله باید آلوئه‌ورا باشه که شفاف باشه خامه هم همین ساده ها اوکیه یه پودر ژله با رنگ متفاوتم بخر که ...

اخه میخوام ژله هندونه درست کنم بعد دون دونای مشکی با خامه صبحونه بزنم تو قسمت قرمزش میشه؟؟

بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم....                                                                                                                 مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده            (چیماندا انگوزی ادیشی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه میخوام ژله هندونه درست کنم بعد دون دونای مشکی با خامه صبحونه بزنم تو قسمت قرمزش میشه؟؟

میشه ولی یه کار راحت تر بهت میگم انجام بدی خودمم میخام انجام بدم

کاکائو چیپسی بخر با شکل اشک یا دایره،بعد قسمت قرمز ژلتو ردیفای نازک بریز و یکی دو دونه اینارو بزار و اجازه بده ببنده

دوباره یه لایه بریز و از اینا بزار و...هی ادامه بده خیلی بهتر میشه

آدمی شاگرد و درد اُستاد اوست…