سلام خانوما میخوام بدونم میشه دوبار در ماه از روش اورژانسی استفاده کرد؟
۵یا۶ روز پیش بعد از رابطه اچ دی مصرف کردم
امروز دوباره رابطه مشکوک داشتم
میشه به نظرتون؟
وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰ تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
😟😟😟مگع آب نباتع ویییی😑منظر عفونت لگنیت باش خونریزی میکنی شدید بعدشم ۷۲ساعت بگذره دیگه ت ...
۷۲ ساعت نگذشته
یبار ۶ روز پیش خوردم بلافاصله بعد از رابطه
الان چند ساعت گذشته فقط میترسم باردار بشم
وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰ تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی
😳😳😳 خدا بهت رحم کنه دختر رحمت میسوزه.خطر ناکه اورژانسی در سال گفتن یک بار شما داری ...
نه نمیخورم دیگه اینو گفتی
ولی حالا به نظرت با بدون دخول و فقط و فقط با پیشاب کسی باردار میشه؟
بدون دخول بوده و خبری هم از اسپرم نبوده فقط پیشاب