2777
2789
بخدا .من کلا گرمم.شده روزی دوبار هم میخوام. اما خوب سرکاره 😂😂😂وقتی میاد بهش میگم ک نبودی دلم خواس ...

وای یه لحظه فکرکردم کاربرمردی😐

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یه لحظه فکرکردم کاربرمردی😐

ن بابا خانومم😂😂😂

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
بشما نگفتم ب آقاتون گفتم،😅

چشم بهش میگم😅😅😅

@1374nazanin بدوبیاتاپیک باحال😍😅😅😅

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
مگه غذاخوردنه که نتونن طاقت بیارن

ابجی به خداواسه من مثل غذاست نشه افسرده میشم اون روزهیچ انرژی ندارم به کارام برسم😅😅شوشوهم مثل منه

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
اون کاربرمردهس

اسی یعنی مرده😐😱

ابجی به خداواسه من مثل غذاست نشه افسرده میشم اون روزهیچ انرژی ندارم به کارام برسم😅😅شوشوهم مثل منه

ما که از هم دوریم چی بگیم

حدود یک ماهه ندیدمش😭

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

😴

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،