2777
2789
همسرم بدون من تا آخر عمر...

بابا partner

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور با این اختلاف ازدواج کردی؟    بچه هم دارین؟

به خاطرانسانیت واخلاق وایمان بعدش پولش ازدواح دوممه گلم.نه بچه نمیخام .دلم میخاداینبارواسه خودم زندگی کنم وازدنیالذت ببرم

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
خوشبخت باشین عزیزم🌹

همچنین گلم❤

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
ان‌شالله خوشبخت باشین در کنار هم💕

فدات شم😍❤💋

من خودم از شوهرم هر شب میخوام...  ولی اگه بهش نگم هر سه روز هر دو روز معمولا خودش میگه. .. .. ا ...

جدی ؟

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
جدی ؟

منم اینجوریم

ایشالابشه قربونت برم مجردی سخته من خودمم داشتم دیونه میشدم خدارحم کرد😅😅برات ارزومیکنم یه شوهرگرم و ...

مرسی مهربونم انشاا... خدا از ذهنت بشنوه بهترین دعایی بود که در حقم کردی مرسی😝❤️❤️❤️❤️

ن من به غلط کردن نمیوفتم 😂😂😅😅😅

ی خسته نباشید از طرف من بگوید،😳

جان 😍تنهاکاریه که ازش خسته نمیشم😅😅

جدی ؟

بخدا .من کلا گرمم.شده روزی دوبار هم میخوام. اما خوب سرکاره 😂😂😂وقتی میاد بهش میگم ک نبودی دلم خواست

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
مرسی مهربونم انشاا... خدا از ذهنت بشنوه بهترین دعایی بود که در حقم کردی مرسی😝❤️❤️❤️❤️ ن من به غلط ...

مثل خودمی پس😍الهی زودترازدواج کنی🙏