2777
2789

عاشق همید؟ 

خواهش میکنم سوال نکنید واقعا از دیشب دارم جواب میدم خیلی خستم شرمنده

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشق همید؟  خواهش میکنم سوال نکنید واقعا از دیشب دارم جواب میدم خیلی خستم شرمنده

حست چقد قویه؟؟؟ 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
عاشق همید؟  خواهش میکنم سوال نکنید واقعا از دیشب دارم جواب میدم خیلی خستم شرمنده

من یه سوال دارم فقط لطفا جواب بده . عزیزم من یه جا اسم نوشتم واسه کار بنظرت زنگ میزنن یانه ؟

اره خیلی...تقریبا نامزدیم

من دو هفته اس طلاق گرفتم

ایشون تو دوران جدایی خاستگار بودن بعد ک باهاش حرف زدم خودمم دوسش دارم گفتیم یکم بگذره بعد رسمیش کنیم

خدا وسط غمهات یه گل میکاره🌼
اره خیلی...تقریبا نامزدیم من دو هفته اس طلاق گرفتم ایشون تو دوران جدایی خاستگار بودن بعد ک باهاش ح ...

احتمالا سختی های باشع و کسی سنگ اندازی کنه ولی بهم میرسید😍به زودی زود

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

احتمالا سختی های باشع و کسی سنگ اندازی کنه ولی بهم میرسید😍به زودی زود

نفس خواهش میکنم میشه این سوال منم بگی کی ازدواج میکنم ؟؟؟؟

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

خواهش میکنم از من سوال نکنید زیاد خستم. از دیشب دارم جواب شما عزیزای دلو میدم شرمنده

نفس خواهش میکنم میشه این سوال منم بگی کی ازدواج میکنم ؟؟؟؟

امسال شاید خاستگار داشته باشی ولی ازدواج نه امسال نه سال دیگه اگه یه ذره هم سال دیگه احتمال باشه اواخر سال ولی از سال ۱۰۴۱ هست احتمالا کلا تو همین دو سه ساله ازدواج میکنی ازدواج موفقی خواهی داشت. البته اینا همه حس من بود

عزیزم یه سوال پرسیدم جواب بده لطفااااا😢

چی بود گلم؟

خواهش میکنم کمی درکم کنید از دیشب یکسره دارم جواب میدم به تک تک سوالا