2777
2789
عنوان

ببینین شوهرم چکار کرد ، حق بامنه یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 54 پست

اشتباه از خودته. والا ما تو شب یلدا واسه عروس کلی چیزمیز میبریم. از کیک و شیرینی گرفته تا پالتو و کفش و طلا...۵۰۰ زدن به کارتت اونم ناراحت شدی؟ نکرده بزاره تو پاکت با یه جعبه شیرینی بیاره برات

مثل من خودت رو بی ارزش نکن

نمیدونم والا ولی کاش آتو برای داد و بیداد دستش نمیدادی حالا هم بنظرم پولو برنگردون ناراحت میشن فک می ...

بد نمیشه؟ اخه حتی اگه من اشتباه کرده باشم اون حق داشت اینجوری برخورد کنه؟ چون من نیت بدی نداشتم خودشم میدونس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من اونایی که میگن نامزدت بیشعوره عجیبن  عزیزم نامزدت خووش پول داده مامانش  این که ...

اره درسته حرفت بهش میگم. ولی ازبرخورد شوهرم خیلی ناراحت شدم بعد دوسال اینجوری بگه😞

اشتباه از خودته. والا ما تو شب یلدا واسه عروس کلی چیزمیز میبریم. از کیک و شیرینی گرفته تا پالتو و کف ...

اره یه شهر دیگه ان هیچوقت مفصل چیزی نیاوردن.منم چون دلم میسوخت هیچی نمیگفتم .اما الان واقعا پشیمون شدم باید عوضی باشم تا بیشتر احترام بذارن

بد نمیشه؟ اخه حتی اگه من اشتباه کرده باشم اون حق داشت اینجوری برخورد کنه؟ چون من نیت بدی نداشتم خودش ...

اصلا ادامه نده هیچی نگو 

شوهرت به هر دلیل اون لحظه چیزب گفته ادم تو عصبانیت معلوم نیست چه رفتاری نشون میده وایسا خودش آروم میشه تو دیگه بحث نکن اصلا فقط از مادرش تشکر کن 

منتظر اتفاقات خوبم 
اره یه شهر دیگه ان هیچوقت مفصل چیزی نیاوردن.منم چون دلم میسوخت هیچی نمیگفتم .اما الان واقعا پشیمون ش ...

بخدا منو نمیدونی چقدر اشتباه داشتم .از بس که ازشون میترسیدم. شب یلدای من ساعت ۱۱ شب که دیگه ما داشتیم میخوابیدیم، دیدیم مادرشوهرو خواهر و شوهرم اومدن. یه کیلو پرتقال و سیب.یه دونه هم بافت آورده بودن

که اونم خیلی زشت و بی ریخت بود حتی یه بارم نپوشیدم.

یه کلمه چیزی بهشون نگفتم. انقدر پیش خانودم خجالت کشیدم که حد نداشت. اونوقت واسه دختر عمم که اونم عقد بود، خیلی خیلی به خودش ارزش قائل میشد، کلی لباس و آجیل و طلا، کیف و کفش آورده بودن

بخدا منو نمیدونی چقدر اشتباه داشتم .از بس که ازشون میترسیدم. شب یلدای من ساعت ۱۱ شب که دیگه ما داشتی ...

ماهم رسم داریم واسه زنداداشام همه چی بردیم کم نذاشتیم. انگار اینجوری جواب نمیده باید حتما خودخواه بود😢 

ماهم رسم داریم واسه زنداداشام همه چی بردیم کم نذاشتیم. انگار اینجوری جواب نمیده باید حتما خودخواه بو ...

اره عزیزم اینو پس بفرستی دیگه بهانه میدی دستشون کادو نمیارن میگن شب یلدا کادو بردیم ناراحت شد مطمئن باش بهانه میدی دستشون 

منتظر اتفاقات خوبم