2777
2789

شوهرم (عقدیم) گفت شماره کارتتو بده یادم رفته من فکرکردم خودش میخواد بعد یهو دیدم ۵۰۰ زد گفت مامانم واسه یلدا برات زده. بعد من ناراحت شدم ازاینکه اونا زیاد وضعشون خوب نیست هیچوقت ازونا انتظار نداشتم واسه عیدی و اینا.به شوهرم گفتم فلانی چرا گذاشتی بزنه میگفتی لازم نیست و اینا ناراحت شدم که پول زده مامانت. بعد شروع کرد چرتو پرت گفتن بجای دستت دردنکنه میگی چرا زده الان مثلا ناراحتی؟! گفتم اره ناراحتم دلم میسوزه میگم اونا تو زحمت نیفتن جواب داد لازم نیست تو دلت بسوزه واسه اونا .گفتم انکار تو بیشتر ناراحت شدی شماره کارت بده برات بزنم بیشتر ازاین نسوزی اونم فرستاد. حالا میخوام براش بزنم پول😞ازاین ناراحت شدم که اون میدونه من هیچوقت ازخانوادش انتظار نداشتم اما باز اینجوری میگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون برات با ذوق و شوق فرستاد توقع تشکر داشت اونوقت تو اونطوری گفتی؟

لطفا لایکم نکنین اگ چیزی نمیگین 😠میشه برا گل روی امام خوبی ها یه صلوات بفرستین؟😍😍                       

چرا انقد لوس آخه؟؟؟ این حرفا چیه؟؟هیچ مردی از ترحم خوشش نمیاد...انتظار داشته خوشحال بشی بعد تو گیر دادی دلم میسوزه دلم میسوزه...خب گند زدی عزیزمن...چ رفتاریه

این روزا.. یه "قاب عکس خالی" ام..

نفرست براش پون مادرش فک میکنه پولو به تو داده 

تو با اون پول برای مادر شوهرت یه کادو بگیر

اینجوری جلو همه با افتخار میگه اینو عروسم و برام گرفته و میفهمه چه قد دوستش داری بیش تر هم به فکرته 

انشاءلله امضای خدا پای آرزوهاتون